Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκόμες και Αντάρι στον Φωκικό (video)

Από την 3η κατηγορία του ιταλικού στον Φωκικό ο Γάλλος επιθετικός, Ματιού Γκόμες Από την 3η κατηγορία του ιταλικού στον Φωκικό ο Γάλλος επιθετικός, Ματιού Γκόμες

Ο Φωκικός Άμφισσας ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Γάλλου επιθετικού, Ματιού Γκόμες και του Ιταλού μεσοεπιθετικού, Πιερλουίτζι Αντάρι.

Στην εκπνοή έγινε πραγματικότητα η εισήγηση του Κριστόφ Βαζέχα για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών η ομάδα της Άμφισσας έκλεισε τον 27χρονο Γάλλο σέντερ φορ Ματιού Γκόμεζ και τον 19χρονο Ιταλό μεσοεπιθετικό, Πιερλουίτζι Αντάρι.

Ο Γκόμες γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου 1985 και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’. Ακολούθησαν οι Σαλαμάνκα, Ρεάλ Ουνιόν, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Ιταλία και έπαιξε ποδόσφαιρο στις Κάλτσιο Πομιλιάνο, Γιούβε Στάμπια, Σανρεμέσε και Απρίλια (Γ’ κατηγορία από την οποία έμεινε ελεύθερος).

 

 

Ο Ιταλός Πιερλουίτζι Αντάρι γεννήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 1993 και πέρυσι έπαιζε στην τοπική ομάδα Μοντεβάρτσι. Αμφότεροι θα αφιχθούν το Σάββατο (15/09) στην Άμφισσα.

Last modified onΠαρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2012 14:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep