Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καλή αμυντική λειτουργία»

Ο Κριστόφ Βαζέχα έμεινε ευχαριστημένος από την αμυντική λεειτουργία του Φωκικού. Ο Κριστόφ Βαζέχα έμεινε ευχαριστημένος από την αμυντική λεειτουργία του Φωκικού.

Ο Κριστόφ Βαζέχα έμεινε ευχαριστημένος από την καλή αμυντική λειτουργία του Φωκικού, αν και στο τέλος έχασε στις λεπτομέρειες.

«Πάντα το λέω, ότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για 90 λεπτά. Μετράει η λεπτομέρεια. Δεν ήμασταν προσεκτικοί στα τελευταία λεπτά και έτσι χάσαμε το παιχνίδι. Αμυντικά σαν ομάδα κάναμε καλό παιχνίδι και πρέπει να βελτιώσουμε τα τελειώματα μας».

Ο προπονητής της ομάδας της Αμφισσας μίλησε με καλά λόγια για την αμυντική αντίδραση του Φωκικού, αλλά τόνισε πως η συγκέντρωση πρέπει να κρατά μέχρι το τελευταίο λεπτό.

«Ηταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Εμείς όσο μπορούσαμε κρατήσαμε το μηδέν πίσω. Δυστυχώς, πάντα το λέω, ότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για 90 λεπτά. Μετράει η λεπτομέρεια. Δεν ήμασταν προσεκτικοί στα τελευταία λεπτά και έτσι χάσαμε το παιχνίδι. Αμυντικά σαν ομάδα κάναμε καλό παιχνίδι και πρέπει να βελτιώσουμε τα τελειώματα μας. Σε αυτό το επίπεδο αν δεν τελειώνεις σωστά τις φάσεις το πληρώνεις πίσω».

Last modified onΚυριακή, 16 Σεπτέμβριος 2012 23:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep