Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοινώθηκε ο Πόνσε

 

Ακολουθεί για τον Πανθρακικό ο Τζόσουα Σίλβα

 

 

Η επιστροφή του Σέρχιο Ντάνιελ Πόνσε οριστικοποιήθηκε στην ομάδα της Κομοτηνής. Έπειτα από δύο χρόνια οι δρόμοι του Πανθρακικού και του Πόνσε έσμιξαν ξανά. Ο Σέρχιο Ντάνιελ Πόνσε, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τους «πράσινους» την αγωνιστική περίοδο 2008-09 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους και ανακοινώθηκε την Τρίτη (30/08) από την ΠΑΕ.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

 

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Sergio Daniel Ponce. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 1 έτους.

 

Σύντομο βιογραφικό του Sergio Daniel Ponce

 

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής (γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1984) αποτελεί μια γνώριμη φυσιογνωμία για τους φιλάθλους του Πανθρακικού αλλά και γενικότερα στα Ελληνικά γήπεδα. Έχει αγωνιστεί την ποδοσφαιρική περίοδο 2008-2009 με τον Πανθρακικό στο πρωτάθλημα της Super League συμμετέχοντας σε 25 αγώνες πρωταθλήματος.

 

Πριν φορέσει την φανέλα του Πανθρακικού, είχε αγωνιστεί στην Chacarita Juniors ενώ τελευταία του ομάδα υπήρξε η Deportivo Moron».

 

Εκτός απροόπτου ο Πανθρακικός θα συνεχίσει την ενίσχυσή του με τον Τζόσουα Σίλβα, τον 21 ετών Νοτιοαφρικανό με πορτογαλικό διαβατήριο. Ο συγκεκριμένος αναμένεται να πάρει μέρος στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (03/09) με τον Πιερικό.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep