Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Γκάφα με Βίτο-Κάστρο

Ο Σέζαρ Κάστρο ενδέχεται να μείνει για έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο Σέζαρ Κάστρο ενδέχεται να μείνει για έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Στον Βύζαντα Μεγάρων δεν μερίμνησαν και τώρα το πληρώνουν.

Ο Μπελίνο Βίτο και ο Σέζαρ Κάστρο είναι οι δύο Βενεζουελάνοι ποδοσφαιριστές που απέκτησε ο Βύζας Μεγάρων και οι οποίοι με την εμπειρία τους θα βοηθούσαν κατά πολύ την ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League. Ωστόσο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, κανείς από τους δύο δεν θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο. Άνθρωπος του Βύζαντα έπρεπε να έχει οριστεί, ώστε να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο της ΕΠΟ, το οποίο αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορεί η ομάδα να παραγματοποιήσει μεταγραφές παικτών εκτός Ευρώπης. Αυτό δεν έγινε με αποτέλεσμα οι δύο Λατινοαμερικανοί να βλέπουν από την κερκίδα τα παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων». Βέβαια οι άνθρωποι του Βύζαντα προσπαθούν ακόμα και τώρα να δουν μήπως βρουν άκρη και καταφέρουν να βγάλουν τα δελτία των παικτών, αλλά συναντούν εμπόδια.

 

Την ίδια ώρα, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας επιχειρεί να αναπτερώσει το ηθικό των παικτών του μετά την ήττα (2-1) της Κυριακής (30/9) από την Αναγέννηση Γιαννιτσών. «Σηκώστε το κεφάλι. Δεν έχει χαθεί τίποτα» είπε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του. Ενόψει Ολυμπιακού Βόλου την Τετάρτη (3/10) επανέρχεται ο Ηλίας Σιώκος, ενώ αντίθετα δύσκολα θα παίξει ο Γιώργος Λαμπρόπουλος, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και έκανε υπέρηχο τη Δευτέρα (1/10).

Last modified onΔευτέρα, 01 Οκτώβριος 2012 17:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep