Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα νικήσουμε την Καλλονή»

Ο Κώστας Γεωργιάδης του Εθνικού Γαζώρου μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του την Τετάρτη (3/10) με την Καλλονή, αυτό που πέρασε με τον Ηρακλή, αλλά και γενικότερα αναφέρθηκε στο πως βλέπει τον δικό του σύλλογο.

Ο 32χρονος μέσος είπε αρχικά: Φέτος γίνεται μία τεράστια προσπάθεια από τη διοίκηση και ένα βήμα σημαντικό για το ποδόσφαιρο του Νομού είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά τα οποία μένουν μόνιμα στις Σέρρες και έχουν καταγωγή και είναι πάρα πολλοί όπως είμαι κι εγώ που κατάγομαι από τη Βαμβακιά.

Είναι πολύ καλό για το ποδόσφαιρο του Νομού αλλά και πολύ καλό για το κλίμα της ομάδας. Ένας συντελεστής που μας συνδέει ακόμα περισσότερο είναι κι αυτός. Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε όλοι Έλληνες και έχουμε μόνο έναν ξένο ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι σαν Έλληνας γιατί είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα».

 

Για τον αγώνα με τον Ηρακλή: «Αν πριν λίγα χρόνια έλεγαν ότι ο Εθνικός Γαζώρου θα παίξει πρώτη αγωνιστική με τον Ηρακλή και θα φέρει ισοπαλία νομίζω ότι κάποιοι θα γελούσαν και θα χαμογελούσαν λίγο ειρωνικά, ότι δε θα συμβεί ποτέ αυτό. Όμως ο ποδοσφαιρικός χάρτης έχει αλλάξει αλλά και η τεράστια προσπάθεια που έχει κάνει η διοίκηση τα τελευταία χρόνια μαζί με τον προπονητή μας να φέρνουν την ομάδα τόσο ψηλά. Τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το παιχνίδι τελείωσε και εμείς είμαστε στεναχωρημένοι με την ισοπαλία με τον Ηρακλή. Αυτό λέει πάρα πολλά για την ομάδα μας.

Σίγουρα θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Πλέον το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας είναι διαφορετικό, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και η νοοτροπία. Πλέον μπορούμε να ανταγωνιστούμε ομάδες όπως είναι ο Ηρακλής, όπως είναι η Παναχαϊκή, όπως είναι ακόμη και ο Πανσερραϊκός ως συντοπίτες μας και ομάδες ιστορικές. Αυτό λέει πάρα πολλά και για το Νομό και για την ομάδα μας. Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά φαίνεται είναι μία νοοτροπία, την οποία μας την έχει περάσει ο προπονητής. Πηγαίνουμε να νικήσουμε τον κάθε αντίπαλο και μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Γνωρίζουν και οι αντίπαλοι ότι έχουμε τη δυναμική να τους κερδίσουμε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό».

 

Για τα λάθη του Αποστολίδη: «Είναι προς τιμήν του Λουκά. Βασικά δε μπαίνουμε στη διαδικασία να αμφισβητήσουμε την αξία του Λουκά. Ο Λουκάς Αποστολίδης, τον είχα και συμπαίκτη στη Βέροια, είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην κατηγορία, ίσως να αντέχει και πιο ψηλά, η αξία του να είναι και για Super League. Είχε έναν τραυματισμό ο οποίος τον εμπόδισε να μας δείξει τα προσόντα αυτά και στο δεύτερο ημίχρονο. Προς τιμήν του το παιδί συνέχισε στο παιχνίδι. Τα λάθη γίνονται και το πρόβλημα αυτό του στέρησε τη δυνατότητα να πιάσει τη μπάλα και στο 2ο και στο 3ο γκολ. Νομίζω ότι αν ήταν καλά δε θα δεχόμασταν ούτε το 2ο ούτε το 3ο γκολ. Θα νικούσαμε και εύκολα».

 

Για τα στοιχεία που κάνουν τον Εθνικό Γαζώρου να ξεχωρίζει: «Μπορεί να μην έχουμε τη «βαριά φανέλα», μπορεί να είμαστε ένα μικρό χωριό των Σερρών όμως είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα. Οι άνθρωποι της διοίκησης εδώ και 3-4 χρόνια δουλεύουν ακατάπαυστα, μεθοδικά, έχουν πάρει το σωστό δρόμο, το δρόμο ο οποίος οδηγεί ψηλά. Και παράλληλα με τη δουλειά που κάνει ο προπονητής εδώ και πολλά χρόνια μαζί με τους παίκτες που έχει εδώ και χρόνια. Παράλληλα βάζουμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι ώστε να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα το οποίο από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου τα τελευταία 10-12 χρόνια που είμαι σε αυτές τις κατηγορίες είναι το πιο ανταγωνιστικό. Και οι παίκτες που ήρθαν φέτος και τα παιδιά που ήταν από πέρυσι έχουν δημιουργήσει μία δυναμική τέτοια που θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

 

Για τον στόχο της ομάδας: «Μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε το παιχνίδι και τίποτα άλλο. Πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να νικήσουμε. Είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε όσο μπορούμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτό το οποίο λίγο μας στεναχώρησε το Σάββατο ήταν ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις στόχο να κερδίζεις αλλά παράλληλα να κερδίζεις μέσα από καλό ποδόσφαιρο».

 

Για την οργάνωση των «μπλε»: «Αυτό που βλέπει ο φίλαθλος κόσμος ή που μπορεί να αναλύσει ένας αντίπαλος προπονητής, μπορεί να είναι ένα από τα θετικά. Όμως εγώ που εργάζομαι σε αυτή την ομάδα έχω να πω πολλά θετικά, τα οποία ζω καθημερινά. Και ξεκινάμε από τη διοίκηση, πηγαίνουμε στον προπονητή, στην πολύ καλή συνεργασία που έχουμε με τους συμπαίκτες μου και στους πολύ καλούς χαρακτήρες τους. Και όλα αυτά συντελούν στο να έχουμε μία δυναμική.

Είναι αλήθεια αυτό και είναι κάτι το οποίο επεσήμανα από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, η οργάνωση δηλαδή και η προσπάθεια που κάνουν όλοι, και μάλιστα η τεράστια αγάπη που δείχνουν οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, η ανιδιοτελής αγάπη την οποία δεν την βρίσκεις σε επαγγελματικές κατηγορίες. Αυτός θα είναι ένας παράγων ο οποίος θα μας ακολουθεί όλη τη χρονιά».

 

Για τον αγώνα με την Καλλονή: «Θεωρώ ότι όντως η Καλλονή είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα. Έχει την εμπειρία της Football League από την περσινή χρονιά, πολύ ποιοτικό ρόστερ, έναν πολύ καλό προπονητή, με τον οποίο τυγχάνει να ήμασταν και συμπαίκτες, όμως νομίζω ότι έχουμε τη δυναμική να νικήσουμε και θα τα καταφέρουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας».

 

Για τον κόσμο: «Ήθελα και να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο Καυτανζόγλειο και μας στήριξε και θέλω να κάνω μία έκκληση να έρθει ο κόσμος της πόλης και του χωριού στο γήπεδο και θα τον ανταμείψουμε. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο αυτό, να ακολουθούν την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό το να έχουμε σε κάθε αγωνιστική και μία ομάδα των Σερρών να παίζει στη Football League, δηλαδή και τον Πανσερραϊκό να ακολουθήσουν και εμάς».

Last modified onΤρίτη, 02 Οκτώβριος 2012 16:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep