Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν είναι σύμπτωση, αλλά πρόβλημα»

 

Ο Κώστας Γαλτσίδης ήταν προβληματισμένος μετά την ήττα στη Λάρισα από την ΑΕΛ (3-1), κυρίως για τις νέες αδράνειες και την αστάθεια της αμυντικής γραμμής της Επανομής.

Ο προπονητής της Αναγέννησης είπε: «Κατ' αρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη της. Αντιμετωπίσαμε σωστά το παιχνίδι, αλλά δεχτήκαμε γκολ από κακές αμυντικές στιγμές και αυτό πλέον δεν είναι σύμπτωση αλλά πρόβλημα. Πρέπει να το λύσουμε άμεσα για να μπορέσουμε να πάρουμε και τους βαθμούς, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Καλλιθέα. Θέλουμε τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους μετά από δυο ήττες».

Εκ μέρους των παικτών των πράσινων μίλησε ο τερματοφύλακας, Λευτέρης Τοπαλίδης, που υποστήριξε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου αλλά και στην ΑΕΛ για τη νίκη της. Στο μικρό διάστημα προετοιμασίας μας ξέραμε πως θα παίξει η Λάρισα και ήμασταν προετοιμασμένοι, αλλά από κάποιες στιγμές αδράνειας δεχτήκαμε τα γκολ. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό, εννοώντας ότι μπορούσαμε να μην χάσουμε τόσο εύκολα. Ελπίζουμε η συνέχεια να είναι καλύτερη και να έχουμε πλέον και την ουσία».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep