Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς φιλοξενούμενους ο Παναιτωλικός

Η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε ότι στα εντός έδρας παιχνίδια της δεν θα φιλοξενεί οργανωμένους ή μεμονωμένους οπαδούς των εκάστοτε αντιπάλων, λόγω του ότι έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας θύρες του γηπέδου αλλά και το πέταλο.

Αναλυτικά η επιστολή που εστάλη έχει ως εξής:

Κύριοι,

Σας γνωρίζουμε ότι για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-13 του Πρωταθλήματος Football League – ΟΠΑΠ στο γήπεδο μας δεν θα μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε οργανωμένους ή μεμονωμένους οπαδούς καμίας εκ των ομάδων που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Football League – ΟΠΑΠ.

 

Ο λόγος που οδηγούμαστε σε αυτήν την απόφαση έχει να κάνει με τη συνολική χωροταξία του γηπέδου μας αλλά και με δεδομένο ότι το νότιο τμήμα των εξεδρών του γηπέδου (Θ6-Θ7-Θ8-ΠΕΤΑΛΟ) έχει τεθεί εκτός λειτουργίας.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι αντίστοιχα δεν προτιθέμεθα να ζητήσουμε εισιτήρια και να αναλάβουμε την ευθύνη για οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων μας για κανέναν από τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Τέλος είμαστε στην διάθεση όλων των συνδιαγωνιζόμενων στο εν λόγω Πρωτάθλημα ομάδων να τους παρέχουμε κάθε δυνατή διευκόλυνση για τις ανάγκες των Διοικητικών τους Συμβουλίων αλλά και για τυχόν επιπλέον ανάγκες φιλοξενίας αυτών. Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε αρμοδίως τις ομάδες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Football League – ΟΠΑΠ για τα άνωθι.

 

Για την
Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.
ο υπεύθυνος ασφαλείας

Μπεσίνης Παναγιώτης

Last modified onΤρίτη, 09 Οκτώβριος 2012 15:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep