Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Φεύγουμε αδικημένοι»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης τόνισε πως αφού η ομάδα του δημιουργεί ευκαιρίες, κάποια στιγμή θα τις αξιποιήσει και θα πάρει τα αποτελέσματα. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης τόνισε πως αφού η ομάδα του δημιουργεί ευκαιρίες, κάποια στιγμή θα τις αξιποιήσει και θα πάρει τα αποτελέσματα.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης μίλησε για την ανωτερότητα του Εθνικού Γαζώρου στην αναμέτρηση με τον Βύζαντα και τις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του για να φύγει με τη νίκη από τα Μέγαρα.

«Είδα διαφορετική νοοτροπία, διαφορετικό τρόπο σκέψης και διαφορετική προσπάθεια και εφαρμογή της τακτικής. Πιστεύω πως όταν τα πράγματα θα αρχίσουν να ομαλοποιούνται στο πρόγραμμα των αγώνων θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι. Αφού δημιουργούμε προϋποθέσεις για γκολ σε κάποια στιγμή θα αρχίσουμε και να σκοράρουμε»

Στις φάσεις που έχασε ο Εθνικός Γαζώρου στάθηκε ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Διλπμέρης.

«Δεν μου αρέσει η μοιρολατρία, αλλά εμείς φεύγουμε αδικημένοι από το γήπεδο. Τα παιδιά έκαναν μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, νομίζω πως σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και αν εξαιρέσει μια, δύο φάσεις και ιδιαίτερα το τετ α τετ του Ντιαλό, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να έχουμε τις προϋποθέσεις για να φτάσουμε στο γκολ, όμως δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κάναμε. Νομίζω πως η κουβέντα που έγινε με τα παιδιά μετά την εντός έδρας ήττα από την Καβάλα έπιασε τόπο. Είδα διαφορετική νοοτροπία, διαφορετικό τρόπο σκέψης και διαφορετική προσπάθεια και εφαρμογή της τακτικής. Πιστεύω πως όταν τα πράγματα θα αρχίσουν να ομαλοποιούνται στο πρόγραμμα των αγώνων θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι. Αφού δημιουργούμε προϋποθέσεις για γκολ σε κάποια στιγμή θα αρχίσουμε και να σκοράρουμε».

Πως είναι για έναν προπονητή που ήταν τερματοφύλακας να βλέπει πως κρίνει το ματς η απόδοση του πορτιέρο της αντίπαλης ομάδας;

«Οι ομάδες ξεκινούν από το νούμερο ένα. Ενας καλός τερματοφύλακας μπορεί να δώσει πάρα πολλά πράγματα στην ομάδα του. Συγχαρητήρια στον Παναγόπουλο, δεν τον γνωρίζω. Δεν τον είχε δει να αγωνίζεται σχεδόν ποτέ, νομίζω πως έχει μια συμμετοχή στην Α’ Εθνική με τον Πανιώνιο».

«Οι ομάδες ξεκινούν από το νούμερο ένα. Ενας καλός τερματοφύλακας μπορεί να δώσει πάρα πολλά πράγματα στην ομάδα του. Συγχαρητήρια στον Παναγόπουλο, δεν τον γνωρίζω. Δεν τον είχε δει να αγωνίζεται σχεδόν ποτέ, νομίζω πως έχει μια συμμετοχή στην Α’ Εθνική με τον Πανιώνιο. Εχει τις προδιαγραφές, αφού έχει γαλουχηθεί σε μια ακαδημία όπως αυτή του Ολυμπιακού. Σαφώς και εμείς δεν ενεργήσαμε σωστά στις τέσσερις περιπτώσεις. Είναι η ικανότητα του τερματοφύλακα, αλλά και η επιλογή που θα κάνει ο επιθετικός. Αυτές οι φάσεις συνήθως είναι ένα κράμα από αυτά τα δύο».

Last modified onΤετάρτη, 10 Οκτώβριος 2012 20:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep