Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στοίχισε η απώλεια του Ογκουνσότο»

«Στοίχισε η απώλεια του Ογκουνσότο» 1

Στον τραυματισμό του Νιγηριανού ποδοσφαριστή του στάθηκε ο προπονητής της Αναγέννησης Επανομής μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος ανέφερε: «Ο Πανσερραϊκός δείχνει ότι αυτό που έχασε πέρυσι θέλει να το κερδίσει φέτος. Σήμερα αγωνίστηκαν δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Πιστεύω ότι μπορούσαμε το κάτι παραπάνω. Μετά τον τραυματισμό του Ογκουνσότο χάσαμε την ταχύτητά μας στην αντεπίθεση. Έτσι μετά παίξαμε με καθαρά αμυντικό ρόλο. Θέλαμε να προβληματίσουμε τον αντίπαλο αλλά μετά τον τραυματισμό του παίκτη μας δεν το καταφέραμε. Ο Πανσερραϊκός πήρε μια δίκαιη νίκη. Κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά. Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια απλά πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Αλλού έπρεπε να δεχθούμε το γκολ και αλλού το δεχθήκαμε».

 

 

Ο Σεραφείμ Μωυσίδης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό για τη νίκη του και του εύχομαι καλή συνέχεια. Συγχαρητήρια και σε εμάς που σήμερα κάναμε μια αρκετά καλή προσπάθεια. Βγάλαμε πράγματα στο γήπεδο με εξαίρεση τα πρώτα 10 λεπτά όπου ο Πανσερραϊκός μας πίεσε. Στην συνέχεια ισορροπήσαμε και βγήκαμε στην κόντρα. Στο β’ μέρος ο Πανσερραϊκός έγινε πολύ επιθετικός και εμείς αντέξαμε μέχρι ένα σημείο».

Last modified onΠαρασκευή, 12 Οκτώβριος 2012 02:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep