Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ούτε τα προς το ζην»

Ο αρχηγός του Θρασύβουλου, Γιώργος Σύρος μίλησε για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Οι δηλώσεις του έμπειρου κεντρικού αμυντικού μετά το κυριακάτικο (18/11) ματς με την Καλλιθέα προκάλεσαν αίσθηση, καθώς έκανε λόγο για «συσσίτιο» στον Θρασύβουλο. Όπως, μάλιστα, ανέφερε στην ΕΡΑ Σπορ: «Δεν μου άρεσε η εικόνα, κάπως με ξενίζει. Η διοίκηση έχει προσπαθήσει να λύσει το θέμα του φαγητού, γιατί πολλά παιδιά βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους και πρέπει να βρεθεί τρόπος να τρώνε πριν τα ματς και μετά τις προπονήσεις. Έχει γίνει μία συμφωνία της ΠΑΕ με κάποια εστιατόρια, καθώς πολλά παιδιά αντιμετωπίζουν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα».

Για τη φετινή προσπάθεια είπε:

«Η χρονιά είναι ορόσημο. Προέχει το θέμα της εξυγίανσης. Αν δεν τα καταφέρει, μπορεί να ακουστεί σκληρό, αλλά δεν θα έχει λόγο ύπαρξης η ομάδα. Το μπάτζετ είναι χαμηλό και το σκεπττικό είναι να καλυφθούν οι τρύπες από τα προβλεπόμενα έσοδα, ώστε κάποια στιγμή να ισοσκελιστούν με τα έξοδα και να ορθοποδήσει».

Για το αν γίνονται πληρωμές:

«Καλύτερα να μην αναφέρω το ποσό, γιατί είναι αστείο. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι παιδιά 19 και 20 ετών που πρέπει να κάνουν πρωταθλητισμό δεν έχουν να φάνε. Ωστόσο, μας ενώνει το καλό κλίμα, γιατί μοιραία τα προβλήματα σε φέρνουν πιο κοντά. Προφανώς η φτώχεια ενώνει. Ακόμα και τον μισθό δυσκολεύεται η διοίκηση να δώσει. Παρότι πρόσφατα μπήκαν χρήματα στο ταμείο, όλα πήγαν για να κλείσουν τρύπες από παλιά χρέη

Κάνουμε υπομονή. Κάποια παιδιά φτάνουν στο σημείο να έχουν πρόβλημα επιβίωσης. Οι έμπειροι μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς το ποδόσφαιρο, αλλά με τους νεαρούς που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες τι γίνεται;Πρέπει έστω στοιχειωδώς να καλύπτονται τα έξοδά τους».

Σε ερώτηση για το ποιος είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, απάντησε:

«Ο Σωτήρης Μασούρης είναι πρόεδρος. Δεν ξέρω αν έχει και μετοχές. Οι μεγαλομέτοχοι είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι».

Για του στόχους:

«Έχουμε ξεκινήσει με έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα σωθούμε άνετα. Ξεκινήσαμε προετοιμασία 1η Σεπτεμβρίου χωρίς υλικό και είναι άθλος αυτό που έχουμε καταφέρει».

Για το πρωτάθλημα:

«Χαίρομαι που είναι τόσο ανταγωνιστικό. Έχουν έρθει παιδιά από τη Super League και υπάρχουν ομάδες δυνατές και ποιοτικές. Εύχομαι να συνεχιστεί έτσι μέχρι το τέλος, γιατί είναι καλό και για τον κόσμο».

Τέλος, ανέφερε:

«Έχουμε καλή διάθεση να κάνουμε υπομονή, αλλά χρειάζεται γενικότερη προσπάθεια από όλους. Από την ΕΠΟ έως τις διοίκησεις. Απαιτείται κατανόηση από τον κόσμο, γιατί είναι καλό και για την κοινωνία να υπάρχει ποδόσφαιρο».

Στα αγωνιστικά, η αποστολή θα αναχωρήσει την Τρίτη (20/11) για τις Σέρρες χωρίς τον τραυματία Τζιωρτζιόπουλο και τον τιμωρημένο Ζαπαλάου.

Last modified onΔευτέρα, 19 Νοέμβριος 2012 18:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep