Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μαυρονάσιος: «Πωλείται η ΠΑΕ»

Μαυρονάσιος: «Πωλείται η ΠΑΕ» 1

 

Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος αποκάλυψε ότι η ΠΑΕ Βύζας Μεάρων πωλείται.

Μετά την ένταση στο φινάλε του αγώνα με τον Απόλλωνα και τις αποδοκιμασίες προς τον ίδιο και τον μεγαλομέτοχο, Κοσσυβάκη, ο Μαυρονάσιος υπστήριξε ότι εντός της εβδομάδας θα τεθεί θέμα πώλησης της ΠΑΕ, γιατί η διοίκηση είναι μόνη της και δεν έχει καθόλου έσοδα.
Ο τεχνικός, Θύμιος Γεωργούλης από την πλευρά του δήλωσε: ««Παίξαμε κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που είχε καλή ψυχολογία. Γνωρίζαμε πως θα παίξει, αλλά δεν βρήκαμε το αντίδοτο. Ο Απόλλων θα μπορούσε να πετύχει και άλλο γκολ στο α΄ ημίχρονο. Παρουσιαστήκαμε κουρασμένοι και είναι λογικό να επηρεαστούν οι ποδοσφαιριστές, διότι το ρόστερ μας δεν είναι πλούσιο με συνέπεια να παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι. Προσπαθήσαμε στο β΄ μήπως και κλέψουμε το βαθμό, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για τις αποδοκιμασίες είπε: «Οι νίκες έχουν πολλούς πατεράδες οι ήττες κανέναν. Καμία ομάδα δεν μπορεί να έχει ευχαριστημένους τους οπαδούς κάθε Κυριακή».

Ο Λεωνίδας Παναγόπουλος: «Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στόχος μας είναι η παραμονή και πρέπει να πάρουμε άλλα παιχνίδια για να υλοποιήσουμε το στόχο μας».

Last modified onΚυριακή, 25 Νοέμβριος 2012 21:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep