Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άλλαξε γειτονιά ο Γεωργίου

 

Η Αναγέννηση Επανομής απέκτησε τον 23χρονο πρώην μπακ του ΠΑΟΚ

 

 

Την έκπληξη της τελευταίας στιγμής έκανε η Αναγέννηση Επανομής και το απόγευμα του Σαββάτου (10/09) ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Γεωργίου.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

 

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Επανομής ανακοινώνει την απόκτηση του Βαγγέλη Γεωργίου. Ο 23χρονος αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, ενώ απασχόλησε μεταγραφικά αρκετές ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα και τη Φούτμπολ Λιγκ. Η διοίκηση του Μιχάλη Μπαλασά έκανε ακόμα μια «θυσία», προσφέροντας στον Αλέκο Βοσνιάδη έναν έμπειρο παίκτη, που μπορεί να παίξει και ως χαφ, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε ακόμα σε Καβάλα και Πανσερραϊκό. Ο Γεωργίου θα συναντήσει αρκετούς γνώριμους, όπως οι Κουρδάκης, Κάτσε (συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ), Τράκις (συμπαίκτες στον Πανσερραϊκό) και κυρίως τον Γκέσιο (αμφότεροι κατάγονται από την Άρνισσα Πέλλας). Το απόκτημα των πράσινων έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση, ενώ παρακολούθησε και το φιλικό με τον Πανσερραϊκό. Επίσης, η Αναγέννηση βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και με έναν Νιγηριανό αμυντικό μέσο, που πιθανότατα θα αποκτηθεί επίσης τις προσεχείς ημέρες».

 

Βοσνακίδης: «Όταν υπάρχει διάθεση»

 

Μετά το ισόπαλο φιλικό με τον Πανσερραϊκό (0-0), ο τεχνικός της Αναγέννησης, Αλέκος Βοσνιάδης, ανέφερε στις δηλώσεις του: «Σε ένα δυνατό φιλικό παρουσιαστήκαμε σοβαροί και αρκετά καλοί. Είχαμε καλό ρυθμό σε μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης. Όταν έχουμε διάθεση μπορούμε να πετύχουμε αρκετά, έχουμε ξαναπεί ότι διαθέτουμε ποιότητα και γεμάτο ρόστερ. Δεν μας λέει κάτι ιδιαίτερο το γεγονός ότι είμαστε αήττητοι στα οκτώ πρώτα φιλικά της προετοιμασίας. Βεβαίως, τα θετικά αποτελέσματα μας ικανοποιούν και δουλεύουμε πιο ευχάριστα. Παράλληλα, όταν επιστρέψουν κάποιοι τραυματίες, όπως οι Καρλάο, Κάτσε και Τζούνιορ, αλλά και κάποια παιδιά που ήρθαν αργά στην προετοιμασία προσαρμοστούν περισσότερο, όπως οι Δεινόπαπας, Κουρδάκης, Παπαζούδης και κυρίως ο Γεωργίου, θα γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί».

 

Last modified onΚυριακή, 11 Σεπτέμβριος 2011 04:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep