Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καραδήμος μέχρι νεωτέρας

Οι πιθανότητες πρόσληψης προπονητή στην Καλλονή πριν το ματς με τον Βύζαντα Μεγάρων είναι λίγες.

Με τον Λουκά Καραδήμο ως υπηρεσιακό προπονητή αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΛΚ στο ματς της Κυριακής (17/12) με τον Βύζαντα Μεγάρων. Η διοίκηση συνεχίζει τις επαφές για την πρόσληψη του διαδόχου του Τίμου Καβακά και παρά τις πληροφορίες που ήθελαν τον Μάκη Κατσαβάκη να βρίσκεται προ των πυλών, συμφωνία ακόμα δεν έχει επιτευχθεί.

Ο Καραδήμος, μάλιστα, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ για το διαζύγιο με τον Καβακά και ανέφερε: «Είμαστε εντός στόχων. Μερικά αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε και συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις την «πληρώνει» ο προπονητής. Δυστυχώς. Γιατί ο κ. Καβακάς είναι πολύ καλός προπονητής». 

Για το αν θα είναι στον πάγκο με τον Βύζαντα Μεγάρων: «Δεν είναι κάτι σίγουρο. Πάντως το θέμα του προπονητή θα τελειώσει τις επόμενες μέρες». 

Για το ματς με τον Βύζαντα: «Όπως όλα και αυτό είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Βύζας μπορεί να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Το φετινό πρωτάθλημα είναι απρόβλεπτο. Με δύο νίκες μπαίνεις στην τετράδα και με δύο – τρεις ήττες βρίσκεται κάτω από την 12η θέση της βαθμολογίας. Στον δεύτερο γύρο θα ξεκαθαρίσουν κάπως τα πράγματα».

Στα αγωνιστικά, κανονικά προπονήθηκε ο Ηλίας Κώτσιος που ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε. Ατομικό ακολούθησαν οι Μαμαρί Τραορέ, Βιάτσεσλαβ Χλεμπ.

Last modified onΤετάρτη, 12 Δεκέμβριος 2012 20:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep