Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κάκογλου: «Με την πλάτη στον τοίχο»

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Επανομής δήλωσε ότι η βαθμολογική θέση της Επανομής δεν ανταποκρίνεται στην αγωνιστική της παρουσία.

Ο Φόρης Κάκογλου είπε μετά την ήττα από τον Εργοτέλη: «Καταρχήν να ευχαριστήσω το συνάδερφο για τα καλά του λόγια. Ξέραμε ότι ο Εργοτέλης είναι μια δύσκολη και δυνατή ομάδα. Προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε και τον κακό αγωνιστικό χώρο. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Συννεχίζουμε την προσπάθεια ως το τέλος, είναι δύσκολη η κατάσταση και κάποιοι μας την κάνουν δυσκολότερη σε κάθε παιχνίδι. Η βαθμολογική μας θέση δεν ανταποκρίνεται στην αγωνιστική μας παρουσία. Όπως στο προηγούμενο παιχνίδι δεχθήκαμε ένα αυτογκολ που πρώτη φορά βλέπω, έτσι και σήμερα δεχθήκαμε δύο γκολ που φέρουμε ευθύνη. Μας περιμένουν άλλοι τόσοι τελικοί. Είμαι ευχαριστημένος με το πάθος και την αγωνιστικότητα που έδειξαν τα παιδιά, η τύχη όμως μας γύρισε την πλάτη. Ο χρόνος που έρχεται έυχομαι να μας δώσει ότι μας στέρησε ο προηγούμενος. Ευχαριστώ τον Σπύρο Μπαξεβάνο που ήταν άψογος στη συνεργασία μας και να να του ευχηθώ καλή πορεία. Τις επόμενες ημέρες θα παρθούν πολλές αποφάσεις. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο».

Ο Μωυσίδης είπε: «Ο Εργοτέλης σήμερα ήταν η καλύτερη ομάδα που έπαιξε εδώ. Στην αρχή αιφνιδιστήκαμε, μετά αφυπνηστήκαμε και ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Οι αντίπαλοι είχαν δύο φάσεις, καταφέραμε όμως να προηγηθούμε. Για άλλη μια Κυριακή δεχθήκαμε δύο άτυχα γκολ και ίσως είναι καλύτερα να σκόραραν οι αντίπαλοι στα τρία δοκάρια. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου που κάνουμε τεράστια προσπάθεια από το πουθενά. Εμείς καθημερινά δίνουμε το 100% . Αύριο είναι μια νέα μέρα και θα παρθούν αποφάσεις. Όσοι μείνουμε θα παλέψουμε να σωθεί η ομάδα. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους και καλή επιστροφή στον Εργοτέλη στην Κρήτη».

Last modified onΚυριακή, 16 Δεκέμβριος 2012 19:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep