Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Τάουερ: «Ίσως φύγω»

Ο Γερμανός μπακ του Ηρακλή Ψαχνών, Γιάν Τάουερ αποκύλυψε πρόταση από τον Ατρόμητο και τόνισε ότι θέλει να επιστρέψει στη Σουηδία.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Τάουερ στη σουηδική ιστοσελίδα «Matchdax» σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του στο σουηδικό πρωτάθλημα. Ο Γερμανός αμυντικός του Ηρακλή Ψαχνών θέλει να γυρίσει στη Σουηδία και τη Τζουργκάρντεν, αλλά δεν υπάρχει θέση για τον ίδιο.

Άφησε την πόρτα ανοικτή, λοιπόν, σε άλλες ομάδες, όμως όχι και στην ΑΙΚ, ενώ μίλησε για την ελληνική εμπειρία του και υποστήριξε ότι έχει πρόταση από τον Ατρόμητο!

Όπως αναφέρουν οι Σουηδοί, το συμβόλαιό του με τον Ηρακλή Ψαχνών λήγει το καλοκαίρι, αλλά έχει τη δυνατότητα να φύγει τον Ιανουάριο. «Θέλω να επιστρέψω στη Τζουργκάρντεν, αλλά πήραν ήδη αριστερό μπακ. Ίσως πάω σε άλλη ομάδα στη Σουηδία».

Για την παρουσία του στον Ηρακλή είπε:

«Έχω χάσει μόνο ένα ματς. Το επίπεδο είναι καλό. Είμαστε αήττητοι για 11 ματς και βρισκόμαστε σε τροχιά ανόδου, καθώς είμαστε 3οι».

Για την κατάσταση στην Ελλάδα:

«Είναι ωραία. Τα Ψαχνά είναι ένα μικρό χωριό με έναν καλό πρόεδρο και μία καλή ομάδα. Το ποδόσφαιρο εδώ είναι πολύ σημαντικό, αλλά μερικές φορές συμβαίνουν περίεργα πράγματα.

Οι διαιτητές πολλές φορές παίρνουν περίεργες αποφάσεις. Μερικές φορές μπορεί να ασου ακυρώσουν και δύο ή τρία γκολ ως οφσάιντ, ακόμα και αν δεν είσαι. Βέβαια, στο πρόσφατο ματς με τον Πανσερραϊκό έπρεπε να αποβληθώ, αλλά πήρα κίτρινη και στο τέλος ζήτησα συγγνώμη. Είναι σημαντικό πρόβλημα που υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολλά λεφτά και μπορούν να αποφασίζουν τι θα συμβεί στο πρωτάθλημα!».

Για το αν υπάρχει αβεβαιότητα λόγω της κρίσης:

«Ναι υπάρχει. Είπα ότι συμβαίνουν περίεργα πράγματα και αυτό δεν είναι αστείο. Πολλές φορές αναρωτιέσαι τι λειτουργεί. Δεν ξέρω τι να πω, πραγματικά...».

Για τις διαφορές του ελληνικού πρωταθλήματος από το σουηδικό και το γερμανικό:

«Πολύ διαφορετικό. Δεν υπάρχει τόσος πολύς κόσμος στα παιχνίδια, ίσως δύο ή τρεις χιλιάδες. Αλλάαν δεις παιχνίδια του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού υπάρχει μεγαλύτερη πίεση. Ακόμα και στον ΠΑΟΚ...Είναι τρέλα.

Πήγα και είδα τον ΠΑΟΚ και από τις φωνές δεν άκουγες ούτε τη φωνή σου. Υπάρχει μεγάλη πίεση από την εξέδρα και πετούν βεγγαλικά, αλλά είναι φυσιολογικό για τους ίδιους. Το ποδόσφαιρο για πολλούς εδώ είναι ό,τι σημαντικότερο έχουν».

Για τη ζωή στη χώρα μας:

«Είναι ήσυχη. Έχει ζέστη, η θάλασσα είναι κοντά και αυτό σε χαλαρώνει, αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα που σε απασχολούν».

Για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει τον Ιανουάριο:

«Έχω συμβόλαιο έως το καλοκαίρι, αλλά μπορώ αν θέλω να φύγω τον Ιανουάριο. Έχω μία πρόταση από τον Ατρόμητο, αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα είναι λίγο περίεργο. Τα παιχνίδια είναι δύσκολα τακτικά και σκληρά».

Last modified onΠέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2012 16:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep