Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τζούνιορ: «Είμαι έτοιμος»

Ο νεοαποκτηθείς μέσος του Παναιτωλικού, Σίλβα Τζούνιορ μίλησε στην εφημερίδα «Γεγονός» για τη νέα του ομάδα και τον βαθμό ετοιμότητάς του.

Ο 36χρονος χαφ κλήθηκε να δώσει ώθηση με την εμπειρία του, προκειμένου η ομάδα του Αγρινίου να κερδίσει ένα εισιτήριο ανόδου. Μίλησε, λοιπόν, στην εφημερίδα «Γεγονός» και τον Γιάννη Μπακέλα και έδωσε απαντήσεις, τόσο για το αν σκέφτηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, όσο για τον βαθμό ετοιμότητάς του, τον Νίκο Καραγεωργίου και την πρώην του ομάδα, τον Εργοτέλη.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του Τζούνιορ:

Για το αν είχε αποφασίσει να αποσυρθεί:

«Ποτέ δεν δήλωσα κάτι τέτοιο, αυτά τα έγραψαν οι εφημερίδες. Επέστρεψα στην Βραζιλία, στην οικογένεια μου να κάνω την ζωή μου. Πάντα ήθελα να συνεχίσω να παίξω ποδόσφαιρο στην χώρα μου, στην Πορτογαλία, στην Ελλάδα , ή όπου μου δίνονταν η ευκαιρία».

Για τη φυγή του από τον Εργοτελη:

«Στον Εργοτέλη άλλαξαν πολλά πράγματα και το κλίμα δεν ήταν τόσο καλό και έφυγα, γιατί ήταν καλύτερο για μένα».

Για τη φημολογία ότι έχει σκοπό να ασχοληθεί με την πολιτική:

«Στόχος μου είναι να βοηθήσω έναν φίλο μου που πολιτεύεται και τίποτε άλλο».

Για τις εντυπώσεις του από τον Παναιτωλικό:

«Τα πράγματα είναι καλά εδώ. Είναι καλό σωματείο, είναι πολύ καλός ο πρόεδρος, γνωρίζω τον προπονητή μου 6 χρόνια από την πρώην μου ομάδα και είναι ο βασικός λόγος που ήρθα στο Αγρίνιο».

Για τον βαθμό ετοιμότητάς του:

«Ήρθα ένα μήνα πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις μου με την ομάδα ώστε να ετοιμαστώ γι αυτές. Πιστεύω θα είμαι απόλυτα έτοιμος για το πρώτο μας παιχνίδι την νέα χρονιά. Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα , θέλω να κάνω τη δουλεία μου σε ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Αισθάνομαι έτοιμος να βοηθήσω».

Για την πίεση που υπάρχει στον Παναιτωλικό:

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είναι πιο καλό για μας πιστεύω. Αυτό είναι η ζωή, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτό μου αρέσει πιο καλά. Είναι σημαντικό να μας φωνάζει ο κόσμος όταν πάμε καλά, να μας χειροκροτεί, όταν δεν τα καταφέρνουμε να αποδοκιμάζει. Έτσι είναι το άθλημα». Τον κόσμο τον θέλουμε μαζί μας, κοντά μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας ακομη 26 αγώνες και πρέπει να παίζουμε η ομάδα και οι φίλαθλοι μαζί. Αυτό είναι σημαντικό για να αγωνιστούμε του χρόνου στη Super League».

Για το ματς με τον Εργοτέλη σε τρεις αγωνιστικές:

«Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία αυτό το ματς. Είναι η πρώτη φορά που θα παίξω κόντρα σε ομάδα που αγωνίστηκα. Έχω εκεί πολλούς φίλους , ο Εργοτέλης είναι σαν οικογένεια. Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι για μένα».

Για το αν θέλει να φτάσει συμπατριώτες του που αγωνίζονταν σε μεγάλη ποδοσφαιρική ηλικία, όπως οι Ριβάλντο, Ρομπέρτο Κάρλος:

«Όσο μπορώ θα παίζω, το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου, το μυαλό μου δουλεύει καλά, τα πόδια μου είναι καλά. Ακομη και όταν σταματήσω να αγωνίζομαι πάλι με το ποδόσφαιρο θέλω να ασχοληθώ».

Για τον συμπατριώτη του Αντριάνο Αραχούχο που προπονείται στον Παναιτωλικό:

«Αυτός είναι… παικταράς. Είναι δεκάρι, έχει και τα δυο πόδια, έχει μυαλό για να παίξει μπάλα, είναι καλό παιδί και μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ. Με την εμπειρία που έχω το πιστεύω πάρα πολύ».

Last modified onΣάββατο, 29 Δεκέμβριος 2012 13:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep