Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Τετέ προς αποχώρηση!

Ο Αμπντούλ Αζίζ Τετέ όλα δείχνουν ότι θα πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Super League.

H παρουσία του Σίμου Παπαδημητρίου στην Αθήνα έφερε αποτελέσματα και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο ο Φωκικός θα προχωρήσει στην πώληση του Αμπντούλ Αζίζ Τετέ. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, ήρθε σε συμφωνία με ΠΑΕ της Super League και απομένει το οριστικό «ναι» από τον πρόεδρο της ομάδας της Άμφισσας, ώστε ο Γκανέζος να πάρει μεταγραφή και να δώσει «ανάσα» στο ταμείο.

Την ίδια στιγμή, οι προτάσεις για τον Μάθιου Γκόμες είναι αρκετές και στους υποψήφιους «μνηστήρες» προστέθηκε και ο Εθνικός Άχνας. Τα πάντα, βέβαια θα εξαρτηθούν από το οικονομικό. Από την άλλη πλευρά, καμία εξέλιξη δεν δρομολογήθηκε στα μεταγραφικά.

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Κουδουνάδες με αφορμή τη δύση του 2012. Όπως ανέφεραν: «Η χρονιά που σε λίγο τελειώνει, είναι η σημαντικότερη χρονιά στη 80χρονη ιστορία του Φωκικού, αφού κατάφερε να παραμείνει στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ευχόμαστε ολόψυχα το νέο έτος 2013, να φέρει ακόμα σημαντικότερες επιτυχίες για την ομάδα της καρδιάς μας, υγεία και ευημερία σε όλο τον κόσμο.

ΚΟΥΔΟΥΝΑΔΕΣ
Εκ του Δ.Σ»

 

Last modified onΚυριακή, 30 Δεκέμβριος 2012 17:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep