Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ήττα από Σιδηρόκαστρο

Ο Εθνικός Γαζώρου δεν έπιασε καλή απόδοση και ηττήθηκε 1-0 από τον Εθνικό Σιδηροκάστρου.

Το μυαλό τους περισσότερο στην αργία της Πρωτοχρονιάς είχαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στο φιλικό που έγινε την Κυριακή (30/12) στο γήπεδο του Άνω Μητρουσίου μεταξύ του Εθνικού Γαζώρου και του Εθνικού Σιδηροκάστρου. Ο τεχνικός, Παναγιώτης Διλμπέρης έκανε δοκιμές ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Θρασύβουλο και οι «κυανόλευκοι» σε ένα κακό ματς γνώρισαν την ήττα με 1-0 με γκολ που σημείωσε στο 65' ο Ρόβας.

Από την εξέδρα παρακολούθησε την αναμέτρηση ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός του Εθνικού Γαζώρου, Φελίπε ντε Πάουλα. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ένας νεαρός μεσοεπιθετικός, αλλά δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο.

Εθνικός Γαζώρου: Βαλσαμάκης, Νίρλας, Γαλακτερός, Καπίας, Κατσαβάκης, Σαββίδης, Ναλμπάντης, Κωνσταντινίδης, Αλεξάντροβιτς, Μαχαιρούδης, Γκόγκας. Έπαιξαν και οι: Παπάζογλου, Κουκόλης, Καρυπίδης, Μερεσιώτης, Γεωργιάδης, Μπεκιάρης, Ζιγκερίδης, Χαριτίδης, Κρυστάλλης και ο υπό δοκιμή.

Εθνικός Σιδηροκάστρου: Γαβριηλίδης, Κωνσταντινίδης (25' Βλαχόπουλος), Γκάγκας, Καρυπίδης, υπό δοκιμή, Τσεμπερίδης, Ρούμπος, Σαχπατζίδης, Γεωργιάδης, Φιλιππίδης, Γαϊδαρτζής. Έπαιξαν και οι: Ρόβας, Γιαλαμής, Τζήμας και Βούλγαρος υπό δοκιμή.

Πηγή: www.serressport.gr

Last modified onΚυριακή, 30 Δεκέμβριος 2012 18:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep