Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ματς... αξιοπρέπειας

Ο Θρασύβουλος υποδέχεται τον Εθνικό Γαζώρου σα να είναι το τελευταίο του παιχνίδι.

Τα σημάδια διάλυσης έχουν κάνει εδώ και αρκετό την εμφάνισή τους στη Φυλή. Ωστόσο, οι «πράσινοι» διαψεύδουν τα προγνωστικά και παρότι βιώνουν πρωτόγνωρες συνθήκες συνεχίζουν να προσπαθούν... Το ίδιο θα κάνουν και στον αγώνα τη Κυριακής (06/01) με τον Εθνικό Γαζώρου, αλλά η επόμενη μέρα κανείς δεν γνωρίζει τι θα ξημερώσει για τον Θρασύβουλο.

Ο τεχνικός, Στάθης Σταθόπουλος προσπαθεί να κρατήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα ενωμένο και τους παίκτες του συγκεντρωμένους στον αγώνα της 15ης αγωνιστικής. Ο ίδιος, βέβαια, βλέπει να εκδηλώνονται τάσεις φυγής, με τον Στέλιο Ανδρίκο να είναι ένας από αυτούς που ζήτησαν να αποχωρήσουν...

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, εκτός πλάνων βρίσκεται ο τιμωρημένος Ανδρίκος και ο τραυματίας Προβατίδης, ενώ στην αποστολή που αποτελείται από 21 παίκτες δεν βρίσκονται οι Κεϊτά, Ντα Κόστα, Ζαπαλάου.

Η αποστολή: Σταυριανός, Ξενοδόχοφ, Σιακαβάρας, Σκαμαντζούρας, Καλαμιώτης, Βασιλείου, Σερέπας, Πάνος, Σύρος, Τζιωρτζιόπουλος, Μπακάλης, Αρκουμάνης, Σκόνδρας, Άγκολι, Καλογρίδης, Μπέκα, Σταυροθανασόπουλος, Γεωργιάδης, Παπανίκου, Πλαβούκος, Μπάτσι.

Last modified onΣάββατο, 05 Ιανουάριος 2013 15:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep