Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διλμπέρης: «Φυσιολογική εμφάνιση»

Ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης στάθηκε στην κούραση και την ήττα της Φυλής.

Μετά το 1-1 με τη Νίκη Βόλου ο Διλμπέρης δήλωσε: «Έγινε ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία. Στο α’ ημίχρονο παίχτηκε μέτριο ποδόσφαιρο. Ξεκινήσαμε καλά όμως όσο περνούσε ο χρόνος και με καλό πρέσινγκ της Νίκης κάναμε αρκετά λάθη και οι φιλοξενούμενοι έβγαιναν μπροστά. Δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις εκατέρωθεν. Και σε μία κόντρα επίθεση δεχθήκαμε ένα φθηνό γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν και πολλά. Εμείς αλλάξαμε σχηματισμό και τον κάναμε πιο επιθετικό. Ρισκάραμε με την 3η αλλαγή που κάναμε στο 60ο λεπτό. Όσο περνούσε ο χρόνος η Νίκη Βόλου μας άφηνε περισσότερο χώρο και δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις και ευκαιρίες για γκολ ωστόσο ο νεαρός ο Βούρας έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή φόρμα. Έγινε ένας πολύ καλός αγώνας. Αν ισοφαρίζαμε νωρίτερα πιστεύω πως θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Μπορώ να πω πως με τον τρόπο που ισοφαρίσαμε το γκολ μας ήταν και τυχερό αφού βρήκε και σε παίκτης της Νίκης.

Κάναμε δύο ματς σε σύντομο χρονικό διάστημα και σίγουρα επηρέασε και ο παράγοντας κούραση. Είμαστε απογοητευμένοι από την ήττα μας στον Θρασύβουλο και σήμερα θεωρώ πως η εμφάνισή μας ήταν φυσιολογική και είμαι ικανοποιημένος. Έχουμε το ρεπό μας τώρα και θα δουλέψουμε σε αδυναμίες όπως δυστοκία και πιστή υπακοή στο αγωνιστικό πλάνο αλλά και θα προσπαθήσουμε να ανασυνταχθούμε. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που παρά το κρύο και την ομίχλη ήρθε σήμερα στο γήπεδο και μας συμπαραστάθηκε».

Για το ντεμπούτο του Βασίλη Κωνσταντινίδη είπε: «Έκανε μια προπόνηση μαζί μας. Μπήκε να παίξει με την θεωρία και έπαιξε με την λογική η Νίκη να παίξει με τα δύο κοντά στόπερ και να μας βοηθήσει στις στατικές φάσεις. Είχαμε όπως πρόβλημα στα χτυπήματα, είχαμε κακά χτυπήματα τις περισσότερες φορές. Τον χρειαζόμαστε, τον θέλαμε, είμαι ικανοποιημένος και έχουμε χρόνο μπροστά μας να δεθεί με την ομάδα».

Ο Δημοσθένης Κοσμίδης τόνισε: «Δεχτήκαμε ένα «φθηνό» γκολ και το κλειδί του αγώνα ήταν αυτό. Είναι θετικό που δείξαμε πάλι χαρακτήρα και παλέψαμε το ματς. Είχαμε κουραστεί από τα διαδοχικά ματς. Ευτυχώς τώρα ακολουθεί το ρεπό. Δεν είμαστε ρομπότ».

Last modified onΠαρασκευή, 11 Ιανουάριος 2013 22:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep