Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πήρε Παπαδόπουλο ο Ηρακλής

Νέα μεταγραφή πραγματοποίησε ο Γηραιός.

Στον Ηρακλή θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος. Πρόκειται για τον 24χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος αγωνιζόταν στον Βατανιακό. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των Τούνι, Κιρόφσκι, Σιατραβάνη και Αλεξίου στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.
Ο Χρήστος Αλεξίου δήλωσε: «Ευχαριστώ την διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ που μου έκανε την τιμή να έρθω στην ομάδα. Θέλω να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ. Ευχή μου είναι στο τέλος της χρονιάς να επιστρέψουμε στην Super League».
Ο Σάββας Σιατραβάνης δήλωσε: «Ξέρω σε ποια ομάδα βρίσκομαι. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον ΗΡΑΚΛΗ. Είμαι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα και θα δώσω το 100% για να πετύχουμε. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ ακόμα και με την Καλλιθέα. Θέλω να βοηθήσω ώστε να βρεθούμε ξανα στην πρώτη εθνική».
Ο Χρίστιαν Κιρόφσκι είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον ΗΡΑΚΛΗ. Ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ελλάδας, με τεράστια ιστορία και πολύ κόσμο. Ηρθα εδώ για να βοηθήσω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα να επιστρέψει στην Super League. Ελπίζω μέχρι το τέλος της σεζόν όλοι να είμαστε χαρούμενοι και να πανηγυρίζουμε την άνοδο του ΗΡΑΚΛΗ».
Τέλος ο Τούνι σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ στην Θεσσαλονίκη και στον ΗΡΑΚΛΗ. Ότι έχω δει μέχρι στιγμής είναι στην εντέλεια. Υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Ανυπομονώ για να κάνω την πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα και να αγωνιστώ με τα χρώματα της ομάδας για να δείξω την αξία μου και τον λόγο για τον οποίο με επέλεξε η ομάδα».

 

Στην προπόνηση του Σαββάτου (12/1) ατομικό έκαναν οι Παπαστεριανός, Μίχος και Ντάνι Λόπεζ.

Last modified onΣάββατο, 12 Ιανουάριος 2013 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep