Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Νέο λουκ ο Ηρακλής Ψαχνών

Ενισχυμένος με τους Μπαράνκος, Σεοταχούλ ο Ηρακλής Ψαχνών κυνηγά το αήττητο για 13ο ματς.

Με νέο πρόσωπο θα παρουσιαστεί την Κυριακή (13/01) στα Γιαννιτσά η ομάδα της Εύβοιας. Οι «πράσινοι» αγνοούν την ήττα τρεις μήνες (!) και καλούνται να διευρύνουν το αήττητο σερί στις 13 αγωνιστικές. Τα προβλήματα του αντιπάλου δεν τους αποπροσανατολίζουν, ενώ ο τεχνικός, Γιώργος Βαζάκας θα έχει πλέον περισσότερες λύσεις στη διάθεσή του.

Οι Λιόσης, Ρεπετσάς εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν, ενώ για πρώτη φορά είναι διαθέσιμοι οι νεοαποκτηθέντες, Γκέρσον Σεοταχούλ και Πέδρο Μπαράνκος. Είναι χαρακτηριστικό ότι με την αποστολή ταξίδεψε ο Ιταλός Μασιμιλιάνο Αμέντολα και ο νεαρός Γάλλος επιθετικός που δοκιμάζεται με τον Ηρακλή Ψαχνών παρότι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ιβάν Γέσιτς, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε για ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και εκτός ο τιμωρημένος Μήτσης.

Στη διάθεση του Βαζάκα βρίσκονται οι: Σικαλιάς, Ψωμιάδης, Ζουλιώτης, Μπακομήτρος, Λαμπρόπουλος, Μπαλαμπάνης, Ρούτσης, Βανγκέλι, Γέσιτς, Χαϊκάλης, Σέγκος, Δήμου, Ντελέκος, Σεοταχούλ, Ιακωβάκης, Μπαράνκος, Λιόσης, Ρεπετσάς.

Last modified onΔευτέρα, 14 Ιανουάριος 2013 18:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep