Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Κρίσιμο σταυροδρόμι στα Ψαχνά

Ο Ηρακλής Ψαχνών εάν επικρατήσει του Ολυμπιακού Βόλου αλλάζει στόχο.

Το αήττητο σερί 13 αγώνων αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι ο Ηρακλής Ψαχνών είναι η πλέον φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Στόχος δεν είναι άλλος από τη διεκδικήση της ανόδου, αλλά αν την Κυριακή (20/01) επικρατήσει του Ολυμπιακού Βόλου θα έχει κάθε δικαίωμα να βλέπει ακόμα και την κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη τριάδα.

Οι «πράσινοι» κρατούν χαμηλούς τόνους, ποντάρουν στη βοήθεια των φιλάθλων τους και αισιοδοξούν ότι θα μπορέσουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της πρώην ομάδας του Γιώργου Βαζάκα, κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς την άνοδο. Σε αυτή την προσπάθεια ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών θα έχει στη διάθεσή του τον Ιταλό μεσοεπιθετικό, Μασιμιλιάνο Αμέντολα και τον Χρήστο Μήτση που εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα, απών είναι ο τιμωρημένος Νίκος Πλάτανος και ο Ιβάν Γέσιτς που αποκλείστηκε για να μην υποστεί υποτροπή.

Στη διάθεση του Βαζάκα βρίσκονται οι: Σικαλιάς, Μπακομήτρος, Ζουλιώτης, Δήμου, Ρεπετσάς, Μπαράνκος, Μήτσης, Σεοταχούλ, Λιόσης, Βανγκέλι, Χαϊκάλης, Ψωμιάδης, Αμέντολα, Μπαλαμπάνης, Ντελέκος, Σέγκος, Ρούτσης, Λαμπρόπουλος,

Last modified onΣάββατο, 19 Ιανουάριος 2013 17:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep