Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χατζηνικολάου: «Ευλογία η άνοδος»

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου ανακοινώθηκε από τον Ηρακλή και μίλησε για άνοδο στη Super League.

O 48χρονος τεχνικός είναι από τη Δευτέρα (21/01) ο νέος προπονητής του «Γηραιού» και σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ σημείωσε ότι θα ήταν ευλογία για τον ίδιο να βοηθήσει στην άνοδο όπως έκανε πέρυσι με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά ο Χατζηνικολάου δήλωσε: «Ο στόχος είναι η αλλαγή της κατηγορίας. Ο Ηρακλής είναι μια ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα και η κατηγορία που ανήκει είναι η Super League. Πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και κάθε Κυριακή να ανεβαίνουμε. Θα ήταν ευλογία να πετύχουμε την άνοδο μετά την περσινή με τον Πλατανιά».

Για τις συζητήσεις με τους διοικούντες:

«Είναι καημός τους να δουν την ομάδα στη Super League. Κάνουν καθημερινά μεγάλη προσπάθεια. Έχουν στόχο την άνοδο. Θέλουν να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι νομίζω ότι θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είχε σχεδιαστεί για τη Γ’ Εθνική και ήταν απροετοίμαστε. Την έχω δει, θα μιλήσω και με τον Γιώργο Στράντζαλη και θα του ζητήσω τη βοήθειά του».

Για την έως τώρα πορεία και τις πολλές ισοπαλίες:

«Είναι θέμα συγκιριών. Δεν λέει κάτι. Το θέμα είναι να διεκδικεί σε κάθε ματς τη νίκη. Όσο περισσότερες νίκες, τόσο το καλύτερο. Γνωρίζουμε ότι στο πρωτάθλημα υπάρχει η διαιτερότητα με σερί νικών να πας ψηλά. Είναι επτά, οκτώ ομάδες που διεκδικούν την άνοδο».

Η ανακοίνωση του Ηρακλή: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή κ.Χατζηνικολάου Γιάννη στην τεχνική ηγεσία του ΗΡΑΚΛΗ. Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε από τον Άγιο Νικόλαο το 2001. Ακολούθησε ο ΟΦΗ (2004-05), Ιωνικός (2006-07), Αιγάλεω (2007-08, 2009 10) και ο ΟΦΗ για τρία ματς τη σεζόν 2010-11. Τον Μάρτιο του 2012 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά Χανίων, όπου πέτυχε την άνοδο Super League. Επίσημη παρουσίαση του Έλληνα τεχνικού θα γίνει την Τετάρτη 23/1 και ώρα 14:00 μ.μ. σtις εγκαταστάσεις της Μίκρας».

Παράλληλα, η ΠΑΕ ευχαρίστησε τους φιλάθλους για τη συμπαράστασή τους:

«Σε ακόμα έναν εκτός έδρας αγώνα του ΗΡΑΚΛΗ οι φίλαθλοι μας βρέθηκαν κοντά στην ομάδα και συμπαραστάθηκαν με τα συνθήματα τους στην ομάδα, πάντα σε αθλητικά πλαίσια και χωρίς καμία παρεκτροπή και για ακόμα μια φορά απέδειξαν την μεγάλη τους αγάπη για τον Ημίθεο. Για αυτό εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την συγκλονιστική παρουσία τους και επιβεβαιώνουμε τη προσήλωση μας στο έναν και μοναδικό στόχο, αυτόν της ανόδου».

Media

Last modified onΔευτέρα, 21 Ιανουάριος 2013 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep