Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Περιμένει Καπία και Κοσμίδη

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Στέφανο Καπία και τον Δημοσθένη Κοσμίδη για να έχει ακόμη περισσότερες λύσεις στην άμυνα και το κέντρο αντίστοιχα. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Στέφανο Καπία και τον Δημοσθένη Κοσμίδη για να έχει ακόμη περισσότερες λύσεις στην άμυνα και το κέντρο αντίστοιχα.

Στον Εθνικό Γαζώρου δεν ξέρουν αν θα προλάβουν το ματς της Κυριακής με τον Εργοτέλη οι Καπίας και Κοσμίδης που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Διλπμπέρης, έχει στα χέρια του σαφώς περισσότερες λύσεις για την αναμέτρηση με την ομάδα της Κρήτης, αλλά θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Στέφανο Καπία και τον Δημοσθένη Κοσμίδη που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών και δεν ακολουθούν το πρόγραμμα σε φουλ ρυθμό.

Ο Κατσαβάκης με τον Γκόγκα έχουν μπει σε κανονικό ρυθμό από την προπόνηση της Πέμπτης και έτσι μειώθηκαν δραστικά τα προβλήματα του τεχνικού της ομάδας των Σερρών που ξέρει πως το ματς με τον Εργοτέλη θα είναι η ευκαιρία της ομάδας του για να μείνει ψηλά στις θέσεις της βαθμολογίας και να μειώσει τις αποστάσεις.

Στις προπονήσεις έχει επιστρέψει και ο Λουκάς Αποστολίδης, ενώ και ο Μιχάλης Γαλακτερός έχει άδεια από την μονάδα που υπηρετεί τη θητεία του και γυμνάζεται κανονικά με την ομάδα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep