Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Κάλεσμα στον Φωκικό

Ο Φωκικός θέλει τη βοήθεια των φιλάθλων για να σημειώσει τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη.

Η ομάδα της Άμφισσας μετά το τρίποντο (1-0) απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων «ανέπνευσε», αλλά στο κυριακάτικο (27/01) ματς με τη Δόξα Δράμας έχει το κίνητρο για να κάνει το 2Χ2 εντός έδρας. Με πιθανή νίκη θα αναρριχηθεί στη βαθμολογία και θα πλησιάσει την 7άδα, γι’ αυτό και γίνεται κάλεσμα, προκειμένου οι φίλαθλοι να δώσουν το «παρών» και να τη σπρώξουν στο τρίποντο.

Μάλιστα, ο μέσος Ανέστης Νάστος στο blog του ανέφερε: «Ένας νομός μια ομάδα... ή όπως ακριβώς είναι η έκφραση μια ομάδα ένας νομός. Μετά από το μικρο λογοπαίγνιο θέλω να προσκαλέσω όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να στηρίξουν την ομάδα του Φωκικού αύριο Κυριακή. Στηρίξτε αυτήν την προσπάθεια της ομάδας και της διοίκησης για μια υγιής καθαρή και ισχυρή ομάδα. Σας περιμένω στο γήπεδο να πανηγυρίσουμε τους τρεις βαθμούς. Να είστε καλά».

Στα αγωνιστικά, εκτός πλάνων βρίσκονται οι τιμωρημένοι Σουλελές, Σκαρίμπας. Επιστρέφει ο Λίτσος, ενώ ο στρατευμένος Θωμόπουλος μπήκε στην αποστολή, όπως και ο νεοαποκτηθείς, Έρικ Γουόρντεν.

Η αποστολή που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές: Μανιάτης, Γεωργίου, Θωμόπουλος, Χαλούλος, Μαρτίνος, Αργυρός, Εσόνο, Λίτσος, Κωστόπουλος, Παπαζούδης, Άλμπερτ, Νάστος, Λουκίνας, Γκόμεζ, Ταμπάκης, Ευσταθίου, Θέος, Γουόρντεν, Σορώκος, Γεωργουσόπουλος, Ζαχαρόπουλος.

Last modified onΣάββατο, 02 Φεβρουάριος 2013 16:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep