Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χατζηνικολάου: «Πέντε μεταγραφές»

Ο νέος προπονητής του Ηρακλή, Γιάννης Χατζηνικολάου ζήτησε ενίσχυση με έμπειρους.

Έπειτα από το τρίποντο (2-0) σε βάρος της Αναγέννησης Επανομής ο τεχνικός του «Γηραιού» σημείωσε: «Θέλουμε άμεση ενίσχυση, με παίκτες που έχουν εμπειρία πρωταθλητισμού. Τα παιδιά που έπαιξαν θέλουν βοήθεια και η βοήθεια αυτή που θα έρθει θα είναι πολύ σημαντική σε παιχνίδια που θα παίζεται η κορυφή. Αν θέλουμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα θα πρέπει να ενισχυθούμε άμεσα. 

Εχουμε επικοινωνία με την διοίκηση. Εχουμε δώσει ονόματα και νομίζω ότι αν μπορέσουμε να τους πάρουμε θα είμαστε αρκετά καλοί. Θα αλλάξει η ποιότητα σε ότι αφορά τις προσωπικότητες. Πάμε για πέντε παίκτες. Προσπαθούμε να τρέξουμε για να προλάβουμε, έχουμε λίγες ημέρες μπροστά μας. Θέλουμε σχεδόν σε όλες τις γραμμές παίκτες. Και στην αμυντική γραμμή και επιτελικό μέσο, αλλά και στις πτέρυγες».

Σε ότι αφορά στο παιχνίδι, είπε: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, κυρίως ψυχολογικής άποψης. Τα πόδια ήταν βαριά. Όταν έρχεται το λάθος η ψυχική κατάσταση μπορεί να φέρει άσχημα αποτελέσματα. Κάναμε ευκαιρίες, βάλαμε το γρήγορο γκολ και πήραμε ψυχολογική ώθηση. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας. Κρατάμε μόνο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ευχαριστώ παίκτες και κόσμο για την βοήθειά τους και την ώθηση που έδωσαν στα παιδιά σήμερα. Θα πρέπει να προσέξουμε και να ενισχυθούμε πάρα πολύ.

Για τα δύο τέρματα του Χρίστιαν Κιρόφσκι, είπε: «Ο Κιρόφσκι αποκτήθηκε για να σκοράρει. Σήμερα πέτυχε δύο γκολ και είμαστε ευχαριστημένοι γ' αυτό».

Last modified onΚυριακή, 27 Ιανουάριος 2013 18:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep