Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Στο έλεος του Θεού...

Πλήρης εγκατάλειψη στον Θρασύβουλο ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη.

Τα οικονομικά προβλήματα είναι γνωστά σχεδόν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά η ομάδα της Φυλής δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, με τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία να προσπαθούν - όσο δύσκολο και αν είναι αυτό - να ξεχνούν τις συνθήκες εργασίας όταν μπαίνουν στο γήπεδο. Ωστόσο, όχι μόνο λεφτά δεν βλέπουν, αλλά με όσα (δεν) γίνονται, δεν υπάρχει η δυνατότητα ανακοίνωσης αποστολής λίγες ώρες πριν το ματς της Τετάρτης (06/02) με τον Εργοτέλη!

Την Τρίτη (05/02) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ο τερματοφύλακας, Ηλίας Μαρούλης και έτσι αποτέλεσε την τρίτη προσθήκη μετά τους Παναγιώτη Καλογιάννη, Κλέαρχο Δημητρίου. Ωστόσο, δεν εμφανίζεται κάποιος άνθρωπος της ΠΑΕ για να καταθέσει τα δελτία τους και οι νεοαποκτηθέντες να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής! Αν αυτό γίνει πριν το ματς; Δείχνει απίθανο... Όπως είναι λογικό, ο τεχνικός Στάθης Σταθόπουλος δεν μπορεί να ανακοινώσει αποστολή και όλοι θα πρέπει να βρίσκονται την Τετάρτη (06/02) στο γήπεδο.

Όσο για τον Φιλίπ Ροντρίγκεζ ντα Σίλβα; Δεν έδωσε ποτέ το «παρών» στην προπόνηση και, φυσικά, δεν υφίσταται καμία μεταγραφή... Εκτός πλάνων παράλληλα βρίσκεται ο τιμωρημένος Καλαμιώτης και ο τραυματίας, Τζιωρτζιόπουλος.

Last modified onΤρίτη, 05 Φεβρουάριος 2013 15:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep