Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βελιτζέλος: «Θέλουμε σεβασμό...»

Ο τεχνικός της Επανομής ζήτησε από τη διαιτησία να σέβεται τους παίκτες του και να μην τους αδικεί.

Μετά την ήττα από την Καβάλα ο Κώστας Βελιτζέλος δήλωσε: «Ξέραμε εκ των προτέρων ότι είχαμε να αγωνιστούμε με μία ομάδα η οποία έχει δώσει πολλά παιχνίδια το τελευταίο χρονικό διάστημα και ήρθαμε για να αντιμετωπίσουμε κατά κύριο λόγο ένα πρώτο ημίχρονο το οποίο ξέραμε ότι θα δεχτούμε περισσότερη πίεση. Προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, η Καβάλα ήταν καλύτερη από μας, και οι παίκτες της προσπάθησαν να δημιουργήσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα σε μία φάση κατά τη διάρκεια της οποίας εμείς δεν αντιδράσαμε σωστά, οι παίκτες της λειτούργησαν έξυπνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ. Δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, τελείωσε το πρώτο ημίχρονο έτσι και βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο γνωρίζοντας ότι θα επιδιώξουμε να βρούμε περισσότερους χώρους προκειμένου να δημιουργήσουμε και μεις από την πλευρά μας, να χτυπήσουμε το παιχνίδι και να το φέρουμε στα ίσια.

Εκείνο το οποίο θέλω να επισημάνω είναι το ότι δεν ήρθαμε να παίξουμε κλειστά στην Καβάλα αλλά είχαμε απαιτήσεις από το συγκεκριμένο αγώνα. Όπως άλλωστε συμβαίνει και σε κάθε παιχνίδι γιατί είμαστε αναγκασμένοι να το πράττουμε λόγω της βαθμολογικής θέσης που βρίσκεται η ομάδα μου. Τη στιγμή που βρήκαμε κάποια πατήματα, δημιουργήσαμε κάποιες συνεργασίες, επιχειρήσαμε να περάσουμε μπροστά, θεωρώ ότι υπήρξε ένας παράγοντας ο οποίος έπαιξε το ρόλο του στη φάση που δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Δεν ξέρω ποια θα ήταν η συνέχεια αλλά σίγουρα στην εξέλιξη του αγώνα θα είχαμε πολύ περισσότερες ελπίδες για να καταφέρουμε κάτι. Ξέρουμε το ποιοι είμαστε, γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα ακόμη και αυτό γιατί είμαστε μια καινούρια ομάδα που χτίζεται και δυστυχώς έχοντας το βαθμολογικό βάρος στο κεφάλι μας. Θέλουμε όμως να μας σέβονται γιατί αυτά τα παιδιά, οι ποδοσφαιριστές μου καταβάλλουν έναν καθημερινό και δύσκολο αγώνα, υπό τρομερά αντίξοες συνθήκες και δεν το λέω ούτε για να δικαιολογήσω κάποια κατάσταση ούτε για να αποποιηθώ των ευθυνών μου.

Γνωρίζουμε το αν αξίζουμε να πάρουμε σε ένα παιχνίδι κάτι ή όχι. Σήμερα δεν ξέρω που θα έφτανε το παιχνίδι ή θα παίρναμε κάτι. Ας τελείωνε το παιχνίδι με σκορ (1-0). Βγαίνει μία εικόνα έξω η οποία σίγουρα αδικεί την προσπάθεια των παικτών μου. Ευελπιστώ να καταφέρουμε να πείσουμε και αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι βλέπουν το βαθμολογικό πίνακα και ενδεχομένως χωρίς να τους γεμίζουμε το μάτι να μας αντιμετωπίζουν έτσι γιατί και στο προηγούμενο παιχνίδι έγινε αυτό. Να τους πείσουμε δηλαδή ότι και εμείς αξίζουμε λίγης προσοχής. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Καβάλας και τα καλύτερα στον προπονητή της και φίλο μου Νίκο Παπαδόπουλο».

 

 

Ο αμυντικός της Επανομής, Τάσος Κουκουλέκης, είπε: «Όπως είπε και ο προπονητής μου εμείς εκ των προτέρων γνωρίζαμε ότι η Καβάλα θα ήταν κουρασμένη από τα απανωτά παιχνίδια και εμείς δεν μας μένει πλέον στο να μένουμε μόνο στο σεβασμό της αντίπαλης ομάδας παρά το ότι η Καβάλα είναι μία ιστορική ομάδα. Δεν ήρθαμε ούτε να κλειστούμε στο «Ανθή Καραγιάννη» ούτε για να έχουμε παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση. Παρά το ότι το κάναμε αυτό στο πρώτο 20λεπτό στη συνέχεια βρήκαμε το ρυθμό μας ισορροπήσαμε το παιχνίδι και μέχρι τη στιγμή που έγινε το (2-0) που κατά την άποψή μου προήλθε από φάουλ νομίζω ότι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με (2-0) κάναμε την ύστατη προσπάθεια αλλά μετά την κόκκινη κάρτα που δεχτήκαμε τα πάντα τελείωσαν για μας. Μοιραία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα παρά το γεγονός ότι σε μία δύο περιπτώσεις θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Εμείς δε μένουμε σε αυτό το παιχνίδι, το πρωτάθλημα έχει δρόμο και εκ των πραγμάτων είμαστε αναγκασμένοι να ισορροπήσουμε τα πράγματα και να σώσουμε την ομάδα».

 

Πηγή: kavalagoal.gr

Last modified onΤετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2013 18:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep