Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Με τις ευχές του Ανρί!

Ο Μακούμπα Κάντζι συμβουλεύτηκε τον φίλο του, Τιερί Ανρί πριν έρθει στη χώρα μας για χάρη της Καλλονής.

Το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΛΚ αιφνιδίασε με τις μεταγραφές των Βιάτσεσλαβ Χλεμπ, Χέλγκε Πάιερ. Διεθνείς αμφότεροι υπόσχονταν να δώσουν ώθηση στην ομάδα της Μυτιλήνης, όμως ποτέ δεν τα κατάφεραν. Από τις κινήσεις ενίσχυσης του χειμώνα η προσθήκη που έστρεψε πάνω της τα φώτα ήταν αυτή του Μακούμπα Κάντζι. Ο 28χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός με γεμάτες χρονιές στο πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ έμεινε ελεύθερος από τους Χιούστον Ντάιναμο και αποφάσιζε για πρώτη φορά να αφήσει την Αμερική με προορισμό την Ευρώπη.

Το βιογραφικό του μόνο αδιάφορες δεν άφησε ομάδες από τη Γαλλία (Κλερμόν), την Τουρκία (Καρταλσπόρ) και την Κύπρο (ΑΕΚ Λάρνακας). Ο ίδιος, λοιπόν, συμβουλεύτηκε τον πολύ καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη του στους Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς, Τιερί Ανρί. Ο Γάλλος επιθετικός είχε άποψη μόνο για την Κλερμόν, όμως ο Κάντζι του ανέφερε το ενδιαφέρον της Καλλονής και ο Ανρί επικοινώνησε με τους Μπουμσόνγκ, Γκοβού, οι οποίοι τον παρότρυναν να έρθει στη χώρα μας και εξέφρασαν τη βεβαιότητά τους ότι το πέρασμά του από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία θα είναι σύντομο. Έτσι, ο Ανρί το μόνο που έκανε ήταν να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο ελληνικό πρωτάθλημα...

kand

Ο Κάντζι, λοιπόν, πήρε τον δρόμο για τη Μυτιλήνη και στο ματς της Τετάρτης (06/02) με την Αναγέννηση Γιαννιτσών έκανε την πρώτη του εμφάνιση με φανέλα βασικού, αγωνιζόμενος στο αριστερό και το δεξί φτερό της επίθεσης. Κέρδισε το χειροκρότημα, έδειξε ότι εγκλιματίζεται και ήδη έχει κερδίσει και τη συμπάθεια της εξέδρας. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα ήταν προσκεκλημένος σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό για να δώσει συνέντευξη. 

Ο Αφρικανός επιθετικός αφίχθηκε μόνος του στη Μυτιλήνη και κάνει παρέα με τον Πατρίκ Ντιμπαλά, που μιλούν την ίδια γλώσσα (γαλλικά). Αν και αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών, βλέπει την ΑΕΛΚ ως τη μεγάλη ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του και, φυσικά, δηλώνει ότι θα κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει να προβιβαστεί στη Super League.

Last modified onΤετάρτη, 05 Ιούνιος 2013 11:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep