«Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Ο Κώστας Βελιτζέλος μίλησε για θέμα… ικανότητας για το επιθετικό πρόβλημα της Επανομής.

Ο τεχνικός των «πράσινων» είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με τον Βύζαντα Μεγάρων: «Ξέραμε ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι εντός έδρας, ίσως το δυσκολότερο της χρονιάς. Παιχνίδι με ιδιαιτερότητα, καθώς και οι δύο ομάδες μοιάζουν στα μάτια κάποιων καταδικασμένες. Πιστεύω πως θα παλέψουμε και θα μείνουμε στην κατηγορία. Ο Βύζας τα τελευταία δύο χρόνια παλεύει για τη σωτηρία και αντεπεξέρχεται πλήρως. Εμείς είναι η πρώτη χρονιά και τα καινούργια παιδιά που ήρθαν στην ομάδα δεν έχουν την αποφασιστικότητα για τη νίκη από τα πρώτα λεπτά και χάνουμε πολύτιμο χρόνο. Είπαμε μετά το ματς με την Καβάλα παλέψουμε σκληρά.

Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να πιέσουμε τον αντίπαλο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως δεν είναι μόνο θέμα τύχης το γκολ, αλλά και ικανότητας. Στα τελευταία δυο-τρία παιχνίδια έχουμε χάσει ευκαιρίες στο μισό μέτρο, αφού δεν μπορούμε να σπρώξουμε την μπάλα στα δίχτυα. Δεν τα παρατάμε, θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, να μαζέψουμε πόντους στα εκτός έδρας ματς. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Βύζαντα και να κερδίσει την σωτηρία του».

 

Ο Σεραφείμ Μωυσίδης είπε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως ο Βύζας που θα χτυπούσε στην αντεπίθεση. Εμείς δεν ήμασταν καλοί στην αρχή, βρήκε κάποια κενά ο Βύζας, όμως στη συνέχεια παλέψαμε. Όλοι έχουμε πίστη και αυτοπεποίθηση και σήμερα χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος. Υπάρχουν άλλοι είκοσι αγώνες, με δουλειά, πίστη, στο τέλος θα χαμογελάσουμε».

Για την πρώην του ομάδα δήλωσε: «Ο αντίπαλος ήταν ιδιαίτερος, καθώς πέρασα δύο χρόνια στα Μέγαρα και πανηγύρισα και μια άνοδο. Και οι δύο ομάδες εύχομαι να παραμείνουμε στην κατηγορία και να βρούμε το δρόμο μας».

 

Last modified onΚυριακή, 10 Φεβρουάριος 2013 21:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep