Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με νέα πρόσωπα στις Σέρρες

Ο Ηρακλής θα μεταβεί στις Σέρρες με τους Τούνι, Βαγγελόπουλο, Βουτσιά στην αποστολή.

Οι ήττες από Ολυμπιακό Βόλου (1-0) και Παναιτωλικό (3-0) ταρακούνησαν τους Θεσσαλονικείς. Ωστόσο, η διοίκηση αποφάσισε να μην πάρει αποφάσεις εν θερμώ. Έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιάννη Χατζηνικολάου, αλλά περιμένει άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα στο κυριακάτικο (17/02) παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου εκτός έδρας. Οι Σερραίοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχαν κάνει τη «ζημιά» στον «Γηραιό» (3-3), αλλά τώρα οι «κυανόλευκοι» καίγονται για το τρίποντο, ώστε να αναρριχηθούν στη βαθμολογία, να μην χάσουν άλλο έδαφος από την επτάδα και να κερδίσουν ηρεμία.

Ο Χατζηνικολάου έχει εκ νέου στη διάθεσή του τον Τούνι, ενώ ο Βαγγελόπουλος επιστρέφει έπειτα από έναν μήνα (τελευταία συμμετοχή στις 14/01 απέναντι στην Καλλιθέα). Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε μετά από πολύ καιρό και ο Πασχάλης Βουτσιάς. Αντίθετα, εκτός πλάνων έμειναν οι Παπαστεριανός, Νατσούρας, Τσερκέζος, Σιατραβάνης, Χιονίδης και Νατσιόπουλος.

Η 20άδα έχει ως εξής: Βοσνιάδης, Χουάντερσον, Σαββίδης, Κραγιόπουλος, Ισάακ, Ντατίδης, Τάι, Γεωργίου, Παληγεώργος Γ., Παληγεώργος Χ., Στεφανίδης, Λόπεθ, Βουτσιάς, Τροΐρης, Κιρόφσκι, Σουλίδης, Φερνάντεζ, Ουκάρ, Τούνι, Βαγγελόπουλος.

Last modified onΣάββατο, 16 Φεβρουάριος 2013 15:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep