Μωυσίδης: «Έφαγαν μπουνιές»

Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Επανομής, Σεραφείμ Μωυσίδης κατήγγειλε τραμπουκισμούς στην Άμφισσα.

Στην επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα Φωκικός – Αναγέννηση Επανομής ο Μωυσίδης είπε: «Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή, γιατί πήραμε έναν πόντο σε μία δύσκολη έδρα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε 11 παίκτες και μία πολύ κακή διαιτησία. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε 15 φάουλ από τα οποία ζήτημα να ήταν τα δύο. Έτσι ήρθε το γκολ. Δεν είχαμε την κατάλληλη αντιμετώπιση. Κλειστήκαμε πίσω στο δεύτερο ημίχρονο και δεν έπρεπε. Ο Φωκικός πίεσε, έβαλε επιθετικούς και ισοφάρισε.

Καταγγέλω και εγώ ό,τι έγινε. Ντρέπομαι που είμαι ποδοσφαιριστής σε αυτή την κατηγορία. Δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας μου, ο Κουκουλέκης και ο Μπαλασάς δέχτηκαν γροθιές. Υπάρχουν βίντεο. Ντρέπομαι που ήρθα εδώ, χωρίς να έχω κάτι με τον κύριο Δημητρίου και τα παιδιά. Αυτά που έγιναν από δύο, τρεις είναι απαράδεκτα. Ελπίζω να έγιναν μόνο με εμάς και να μην τα περάσει άλλη ομάδα».

Για τη διαιτησία συνέχισε: «Σφυρίχτηκαν πολλά φάουλ στο δεύτερο ημίχρονο. Υπέρ μας μόλις τρία και υπέρ του Φωκικού, 15,20. Η διαιτησία τον ευνόησε αρκετά».

Last modified onΚυριακή, 17 Φεβρουάριος 2013 19:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep