«Κάποιοι έπαιξαν για πάρτη τους»

  • Written by Δημήτρης Σαμόλης
  • Published in Ηρακλής
  • 0 comments

Παράπονα του Γιάννης Χατζηνικολάου από την απόδοση ορισμένων ποδοσφαιριστών του Ηρακλή.

Μετά τη νίκη (2-0) στη Φυλή ο τεχνικός του Ηρακλή ανέφερε: «Από το σημερινό ματς κρατάμε τους τρεις πόντους και την ψυχολογική δύναμη που μας δίνει η νίκη. Δεν παίκτηκε καλό ποδόσφαιρο. Με ενδιαφέρει που κάποιοι παίκτες μου έπαιξαν για πάρτη τους. Θέλει προσπάθεια και θέλουμε βελτίωση αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Δεν είμαι ευχαριστημένος από αυτά που είδα. Δίνω την ευχή μου στον Θρασύβουλο να βρει τον εαυτό του. Τους βαθμούς δηλαδή για να φύγει από τον κίνδυνο.
Η ομάδα θα προσπαθήσει μέσα από τη δουλειά να βελτιωθεί. Θέλει γενικώς να αλλάξει ο Ηρακλής. Με ενδιαφέρει πάνω από όλα η ομάδα, το σύνολο. Πρέπει να παίξουν όλοι για την ομάδα. Υπάρχαν παίκτες που λειτούργησαν για τον εαυτό τους, να δείξουν κάτι γι' αυτούς. Πρέπει να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία στην έδρα μας, περισσότερη φρεσκάδα. Θα μπορούσα να πω χίλιες δυο δικαιολογίες για το ότι δεν είχαμε φρεσκάδα. Γενικώς είχε στιγμές το ματς που ήταν πολύ κακό. Είχε στιγμές που συναγωνιζόμασταν ποιος θα πουλήσει τη μπάλα».

Ο Τάι δήλωσε από την πλευρά του: «Το παιχνίδι ηταν καλό. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά είχαμε μια ευκαιρία και την αξιοποιήσαμε. Ο Θρασύβουλος προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως σκοράραμε και δεύτερο γκολ. Δίνει ψυχολογία το τρίποντο αυτό ενόψει των δύο αγώνων που έχουμε στην έδρα μας».

Last modified onΚυριακή, 24 Φεβρουάριος 2013 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep