Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Βαζάκας: «Μας γιγαντώνουν...»

Ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Βαζάκας έστειλε μήνυμα μία ημέρα μετά την ήττα από τον Εργοτέλη. 

Οι «πράσινοι» θρωρούν ότι η ήττα στο Παγκρήτιο ήταν άδικη και στάθηκαν στη φάση του 90+2', οπότε ζήτησαν πέναλτι και κόκκινη κάρτα σε ανατροπή του Χαϊκάλη από τον Σαρρή. Ο Γιώργος Βαζάκας, μάλιστα, με δηλώσεις του στο flnews.gr ανέφερε: «Εμείς σαν Ηρακλής Ψαχνών δεν θα μπούμε σε διαδικασία να μιλήσουμε για άλλες ομάδες και να αναφερθούμε στη διαιτησία. Ένα πράγμα να ξέρουν, όμως και το είπα και στα παιδιά στην προπόνηση. Όσο και να θέλουν, όσο και να μας πολεμάνε, ο Ηρακλής Ψαχνών θα είναι μία από τις ομάδες που θα βρίσκονται μέχρι το τέλος στην κορυφή.

Ωστόσο, όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο θα πρέπει να στηρίξουν και να προστατεύσουν τις υγιείς και «καθαρές» ομάδες. Ό,τι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς και αυτό που ζήσαμε στο Παγκρήτιο, ένα είναι βέβαιο.. Θα μας γιγαντώσει».

Σημειώνεται ότι με πυρετό έπαιξαν στο ματς με τον Εργοτέλη οι Γέσιτς, Μήτσης, Ζουλιώτης, Μπακομήτρος, Γιώργος Σικαλιάς, Χαϊκάλης και Βανγκέλι, ενώ και οι τρεις αλλαγές των «πράσινων» (Πούλγκα, Ρούτσης, Δήμου) ήταν αναγκαστικές.

Last modified onΤρίτη, 26 Φεβρουάριος 2013 21:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep