Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φυντάνης: «Μην κοροϊδευόμαστε...»

Ο προπονητής του Βύζαντα, Ηλίας Φυντάνης, δήλωσε ότι δεν το περίμενε να νικήσει η ομάδα του στις Σέρρες.

Μετά τη νίκη σε βάρος του Εθνικού Γαζώρου, ο Ηλίας Φυντάνης είπε: «Σήμερα ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι το οποίο έγινε σίριαλ λόγω των τραυματισμών των ποδοσφαιριστών μου, καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας, και των τιμωριών βασικών παικτών. Τα παιδιά που αντικατέστησαν τους βασικούς παίκτες αντεπεξήλθαν σε ένα παιχνίδι δύσκολο, με έναν αντίπαλο που ξέραμε ότι παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και ότι έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Κλείσαμε τους διαδρόμους, ώστε να παίξουμε κόντρα επίθεση. Αυτό το πετύχαμε, βάλαμε ένα γκολ, είχαμε και δυο τρεις άλλες φορές την ευκαιρία να πετύχουμε ακόμη ένα, με αποκορύφωμα την φάση στο τελευταίο πεντάλεπτο για να γίνει 0-2. Νομίζω ότι δεν έκανε την κλασική ευκαιρία ο αντίπαλος, πάρα του ότι δεχθήκαμε αρκετή πίεση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς, από θέμα βαθμολογικής σημασίας και ψυχολογικής.

Για να μην κοροϊδευόμαστε, δεν το περιμέναμε. Εμείς ήρθαμε να πάρουμε έναν πόντο και από εκεί και πέρα, αν μπορέσουμε να κλέψουμε κάτι παραπάνω, και το πετύχαμε. Η νίκη αυτή είναι σημαντική, αλλά για να έχει αξία πρέπει στα επόμενα δυο εντός έδρας παιχνίδια που έχουμε να κάνουμε δύο νίκες, και τότε η ομάδα θα μιλάει για την σωτηρία της. Όσον αφορά τον Γάζωρο, πιστεύω ότι θα συνέλθει όσον αφορά τις παρουσίες του γιατί έχει καλούς παίκτες και να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία όπως ξεκίνησε το πρωτάθλημα, αλλά επειδή έχει και καλό προπονητή και καλούς παίκτες πιστεύω ότι θα βρει η ομάδα γρήγορα τον εαυτό της. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Εθνικό Γαζώρου».

 

Τους παίκτες του Βύζαντα εκπροσώπησε ο σκόρερ, Κώστας Χαρτσιάς, που είπε: «Είχαμε όλη την εβδομάδα προβλήματα με τραυματισμούς παικτών που έπαιξαν στο προηγούμενο παιχνίδι. Στο μυαλό μας είχαμε πως θα μας βγει το παιχνίδι με παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί, τελικά βγήκε στην αμυντική λειτουργία τουλάχιστον. Θέλαμε να έχουμε μια καλή αμυντική λειτουργία και από εκεί και πέρα αν μπορούσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι σε μια αντεπίθεση ή να κλέψουμε έναν πόντο θα ήταν θετικό. Πετύχαμε το γκόλ, κλειστήκαμε στην συνέχεια πίσω λόγω της πίεσης, αντεπεξήλθαμε με την αμυντική λειτουργία πολύ καλά. Ο Εθνικός Γαζώρου είναι πολύ καλή ομάδα και δυνατή, και πιστεύω ότι θα έχει καλή συνέχεια».

Last modified onΔευτέρα, 04 Μάρτιος 2013 18:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep