Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παίκτες με κότσια»

Ο Γιώργος Βαζάκας έμεινε ικανοποιημένος από τον πόντο στη Δράμα και από τη διάθεση του Ηρακλή Ψαχνών.

Ο τεχνικός της ομάδας της Εύβοιας δήλωσε μετά το 1-1 με τη Δόξα Δράμας: «Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων. Ξέραμε με ποιον παίζαμε, με μια ομάδα με πολύ καλό ρυθμό, ισορροπία στο παιχνίδι της και μαζί με το βάρος της φανέλας, παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα. Γνωρίζαμε ο ένας τον άλλο.

Η Δόξα ξεκίνησε επιθετικά, αλλά εμείς στην πρώτη φάση βάλαμε το γκολ και καταφέραμε να αλλάξουμε τις αντιστοιχίες. Μέχρι το 30’ το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Μετά το 30’ και μέχρι το 45’ η Δόξα είχε την υπεροχή. Είχε κάποιες φάσεις και πέτυχε το γκολ γεγονός απαράδεκτο για εμάς. Στο ημίχρονο εντοπίσαμε πώς έπρεπε να παίξουμε, παίξαμε σωστά, είχαμε καλά πατήματα και ήμασταν εμείς που χάσαμε την κλασική ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου.

Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά και από την διάθεση των παικτών. Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και αντέξαμε να είμαστε στην δεύτερη θέση. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μου έχουν τα κότσια να αντέχουν. Είμαστε μια ομάδα συνετή και προσγειωμένη και το Σάββατο παίζουμε ένα μεγάλο παιχνίδι που για εμάς είναι μονόδρομος.

Κάνω έκκληση στον κόσμο της Εύβοιας να στηρίξει αυτή την ομάδα για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι που θα μας φέρει να παλέψουμε για την πρώτη θέση. Ευχαριστούμε τη Δόξα Δράμας και της δίνουμε συγχαρητήρια για την παρουσία της. Αυτό το παιχνίδι δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από ένα της μεγάλης κατηγορίας.

Είμαι ευχαριστημένος από το δημιουργικό κομμάτι της ομάδας μου. Κάναμε ένα γκολ και μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι. Την Δόξα όποιος κάνει το λάθος να την υποτιμήσει θα την πατήσει γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα».
Ο Θανάσης Ρεπετσάς δήλωσε: «Το παιχνίδι για μας κρίθηκε στην φάση του Πέντρο. Προηγηθήκαμε όντως με ένα «κρύο» γκολ, αλλά μετά χάσαμε τετ α τετ με τον Ισπανό να κάνουμε το 0-2. Εκεί ήταν το κομβικό σημείο, στο πρώτο ημίχρονο. Ευτύχησε η Δόξα να ισοφαρίσει με ένα όμορφο γκολ που μας έκοψε τα πόδια.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, ξέραμε τι ζητούσαμε και κομβικό σημείο ήταν το γκολ που χάσαμε εξ’ επαφής. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορούν να μπαίνουν όλα. Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, γιατί η Δόξα είναι μια μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα. Συνεχίζουμε, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα».

Πηγή: www.sportdrama.gr

Last modified onΚυριακή, 03 Μάρτιος 2013 22:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep