Βελιτζέλος: «Μη μας ξεγράφετε»

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής, Κώστας Βελιτζέλος δεν χάνει την πίστη του.

Έπειτα από την ήττα (1-0) από τη Δόξα Δράμας ο προπονητής των «πράσινων» είπε: «Άλλο ένα εντός έδρας ματς δεν είχε ευτυχή κατάληξη για εμάς. Ξεκινήσαμε καλά μέχρι το 15’, οπότε ανέβηκε η Δόξα και δημιούργησε ευκαιρίες. Με την πρώτη φάση που έκανε φάνηκε ότι το άγχος μας επηρέασε. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε και προσπαθήσαμε να «χτυπήσουμε» στην κόντρα. Είναι ανασταλτικός παράγοντας το τραγικό γήπεδο.

Μη μας θεωρείτε ξεγραμμένους. Με την πίστη και το μεράκι που μας διακρίνει και κάτω από τραγικές συνθήκες θα παλέψουμε. Εμείς δεν μπορούμε να φύγουμε από το γήπεδο αυτό που είναι επικίνδυνο για όλους. Το αντιμετωπίζουμε καθημερινά».

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου είπε: «Συγχαρητήρια στη Δόξα Δράμας για τη νίκη της. Για εμάς το ματς ήταν τελικός, αλλά δυστυχώς χάσαμε. Μπήκαμε καλά, αλλά έχουμε πρόβλημα στο εύκολο γκολ. Παίζει μεγάλο ρόλο ο αγωνιστικός χώρος, που είναι τραγικός. Όλοι είμαστε ήρωες που αντέχουμε σε αυτές τις συνθήκες. Τα πράγματα είναι δύσκολα, γιατί κέρδισαν και οι υπόλοιποι, όμως θα παλέψουμε ως το τέλος για την αποφυγή του υποβιβασμού».


Last modified onΚυριακή, 10 Μάρτιος 2013 22:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep