Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γηραιός με απώλειες

Σημαντικά προβλήματα άφησε στον Ηρακλή η αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, εκτός από την απώλεια των βαθμών μέσα στο Καυταντζόγλειο.

Ο Ηρακλής μετρά σημαντικές απώλειες στην έδρα του μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πολύ μακριά από το απόλυτο και έχει χάσει ήδη 17 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό, πρόβλημα υπάρχει με τον Τούνι, ενώ στις επόμενες ημέρες θα φανεί αν είναι σημαντικά τα προβλήματα του Παληγεώργου και του Τσερκέζου. Ο Τούνι έφυγε με πρόβλημα από την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Παληγεώργος, Τσερκέζος που θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν θα λείψουν από την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια.

Επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Γιώργος Παληγεώργος που θα χάσει τα δύο από τα τέσσερα προσεχή ματς του Ηρακλή. Ο Γηραιός έχει να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Ψαχνών εκτός έδρας, τον Απόλλωνα Σμύρνης εντός και τον Πιερικό με την Δόξα Δράμας εκτός.

 

Η Αυτόνομη Θύρα 10 του Ηρακλή εξέδωσε ανακοίνωση για την άσχημη εμφάνιση της ομάδας στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ενώ διοργανώνει εκδρομή για το παιχνίδι της Καθαρής Δευτέρα στα Ψαχνά.

«Είχαμε πει πως η ομάδα δεν έπειθε για τα δύσκολα παιχνίδια που ερχόντουσαν. Δυστυχώς μας επαληθεύσατε στα δύο τελευταία παιχνίδια και χαθήκαν 4 βαθμοί στην έδρα μας. Επειδή όμως τα δύσκολα παιχνίδια δεν τελείωσαν (και δε θα τελειώσουν μέχρι να είναι εξασφαλισμένη η απευθείας άνοδος) πρέπει να αλλάξει κάτι στην ομάδα.

Επόμενο παιχνίδι, που επιβάλλεται η νίκη και οι 3 βαθμοί, είναι την Καθαρά Δευτέρα στα Ψαχνά. Εμείς θα είμαστε εκεί, ελπίζουμε και η ομάδα. Τα παιχνίδια λόγω των εμβόλιμων αγωνιστικών δε σταματάνε.

Τη Καθαρά Δευτέρα μπαίνουμε στα πούλμαν με προορισμό τα Ψαχνά. Ένα ακόμα γήπεδο που θα κάνουμε πάρτυ. Κόστος εκδρομής 25€. Πληροφορίες και πληρωμές στην Αυτόνομη Θύρα 10 (Αριστοτέλους), αυστηρά μέχρι το Σάββατο!!!»

Last modified onΠέμπτη, 14 Μάρτιος 2013 20:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep