Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χάσαμε τη συνοχή μας»

Ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης στάθηκε στις αναγκαστικές αλλαγές που έκανε απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (1-0) από τον Εθνικό Γαζώρου ο τεχνικός των «κυανόλευκων» δήλωσε: «Πρωτίστως να ευχηθώ περαστικά στον κύριο Θεοδωρίδη και ταχεία ανάρρωση. Ευχές εγκάρδιες, διότι τον γνωρίζω από το ΄98 που με πήρε από τον Ατρόμητο Πλαγιαρίου και με πήγε στον Ηρακλή και με έκανε επαγγελματία. Να ευχηθώ στον Μιχάλη καλή συνέχεια και ότι καλύτερο στον Πανσερραϊκό. Γνωρίζουμε όλοι ότι αυτό που κάνουν είναι αξιέπαινο. Νομίζω ότι αυτά είναι και τα στοιχεία που δυναμώνουν τις ομάδες πολλές φορές. Μέσα από τα προβλήματα ή συσπειρώνεσαι και δυναμώνεις ή καταστρέφεσαι.

Όσον αφορά το παιχνίδι, νομίζω ότι το είχαμε διαβάσει πάρα πολύ καλά. Όλο το ζητούμενο στο παιχνίδι ήταν πώς να εξουδετερώσουμε τον Ντα Κόστα και τα ατομικά χαρακτηριστικά των επιθετικών του Πανσερραϊκού, έτσι ώστε σε πρώτο λόγο να μην κινδυνέψουμε πίσω και από εκεί και πέρα πιέζοντας ψηλά τα δύο στοπερ, και θεωρώντας πως με την απώλεια τόσο του Ράνιτς όσο και του Σιάκκα, στο χώρο του κέντρου δεν θα υπήρχε τόσο πολύ παραγωγή παιχνιδιού. Αυτά όλα έγιναν σωστά, από την πίεση αυτή βγήκαν φάσεις, με τον Ναλμπάντη.

Από στατικές φάσεις, που πραγματικά εκεί το πιστεύαμε πολύ ότι είχαμε την δύναμη, με την απώλεια του Μπανγκουρά, Ράνιτς και Σιάκκα, και εκεί βγήκαν φάσεις. Τα παιδιά λένε ότι το γκολ του Κωνσταντινίδη ήταν καθαρό, εγώ όμως δεν έχω άποψη. Αν ήταν έτσι όμως θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Κάναμε πάλι ευκαιρίες, νομίζω ότι το είδατε όλοι. Φτάσαμε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Εκεί πάλι έλειπε το καλό τελείωμα, το οποίο το είχαμε στη φάση του Κωνσταντινίδη, που ακυρώθηκε το γκολ, ως οφσάιντ.

Όλα πήγαιναν πάρα πολύ καλά μέχρι την στιγμή που ξεκίνησαν οι αναγκαστικές αλλαγές. Εκεί η ομάδα έχασε την συνοχή της και τους αυτοματισμούς της. Το γκολ ήρθε από μια μεγάλη απόκρουση του Βαλσαμάκη, λάθος αμυντική διάταξη δική μας, ακριβώς γιατί έγιναν οι αλλαγές και δεν συνεννοηθήκαμε σωστά, γιατί έλειπε άλλος ένας παίκτης από πίσω. Βέβαια είναι ένα άτυχο γκολ, η μπάλα βρίσκει πάνω στον Μερεσιώτη και καταλήγει στην εστία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και δυστυχώς, έτσι είναι το ποδόσφαιρο με την μορφή που σε πληγώνει, όσον αφορά εμάς».

Ο αμυντικός, Δημοσθένης Κοσμίδης ανέφερε: «Σήμερα ήταν μια γιορτή του σερραϊκού ποδοσφαίρου. Πρέπει να γίνονται τέτοια παιχνίδια, καθώς αυτό που αξίζει στις μέρες μας είναι να χαίρεσαι το παιχνίδι. Μπήκαμε και δυο ομάδες πολύ δυνατά. Ξέραμε ότι έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Τον σεβόμασταν για την φανέλα του και το υλικό που διαθέτει. Μπορώ να πω ότι ήμασταν και τυχεροί και άτυχοι. Με το δοκάρι τυχεροί και άτυχοι με τις ευκαιρίες που χάσαμε.

Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε, αν και δεν θεωρώ τόσο δίκαιο το σημερινό αποτέλεσμα, καθώς μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί. Έχουμε μια πικρία. Εμείς πρέπει να έχουμε το κεφάλι ψηλά και να συνεχίσουμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη. Έρχεται ένα ακόμη, δύσκολο, εντός έδρας την Κυριακή. Προσπάθεια, επιμονή και δουλειά, τίποτα άλλο. Να ευχηθώ υγεία στην αντίπαλη ομάδα και στον πρόεδρό της. Συγχαρητήρια για τη νίκη».

Last modified onΣάββατο, 23 Μάρτιος 2013 20:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep