Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δίκαια ο Ολυμπιακός Βόλου»

Ο Σάββας Κωφίδης παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δίκαια επικράτησε της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Ο τεχνικός της ομάδας της Πέλλας επισήμανε, ωστόσο, ότι η ομάδα του θα μπορούσε να αποφύγει το γκολ που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό Βόλου και το οποίο προήλθε από λάθος των παικτών του: «Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, είχαμε οργανωμένη αμυντική διάθεση και με αντεπιθέσεις στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, όπως και ο Ολυμπιακός Βόλου.

Στο δεύτερο μέρος έγινε περίπου το ίδιο παιχνίδι, με τη διαφορά ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα μπορούσε να είχε σκοράρει πιο μπροστά. Δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε να το δεχτούμε. Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε καλύτερο ρυθμό, αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία για το καλό του ποδοσφαίρου. Θα ήταν καλύτερο και για τις δύο ομάδες, αν δεν υπήρχαν πολλά σφυρίγματα, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να σπάει ο ρυθμός.

Δίκαια νίκησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Στα τελευταία 7-8 λεπτά φοβήθηκε το παιχνίδι, εμείς παίζαμε με ένα τραυματισμένο παίκτη και αν είχαμε καθαρό μυαλό, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Αλλά είναι δίκαιο το αποτέλεσμα».

Για την κατάσταση του Λαμπάκη: «Πήγε στο νοσοκομείο, γιατί έχει κάποιο πρόβλημα στα πλευρά. Είχαμε που είχαμε προβλήματα, ελπίζω να μην προστεθεί ακόμη ένα».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σαμαρόπουλος είπε: «Την κατοχή της μπάλας είχε ο Ολυμπιακός Βόλου. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε, επιλέξαμε να στηθούμε αμυντικά και να παίξουμε με αντεπιθέσεις. Είχαμε ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεχθήκαμε το γκολ, το οποίο έγινε από κάποιο λάθος μας. Άδικα το δεχθήκαμε σε εκείνο το σημείο. Κάναμε την προσπάθειά μας, δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε».

Last modified onΔευτέρα, 25 Μάρτιος 2013 21:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep