Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Πεισμωμένος Ηρακλής Ψαχνών

Στη μετά Βαζάκα εποχή ο Ηρακλής Ψαχνών βλέπει μόνο τρίποντο απέναντι στην Καβάλα.

Το σερί των επτά αγώνων χωρίς νίκη θέλει να διακόψει ο Ηρακλής Ψαχνών την Τετάρτη (27/03) απέναντι στην Καβάλα. Οι εξελίξεις μετά την ήττα (2-1) από την ΑΕΛ Καλλονής ήταν ραγδαίες, με τον πρόεδρο, Γιώργο Στούπα να απολύει τον Γιώργο Βαζάκα, δύο ημέρες μετά τις δηλώσεις στήριξής του, όμως ο ίδιος δεν φαίνεται να βιάζεται για την ανακοίνωση του διαδόχου. Χρέη πρώτου προπονητή θα εκτελέσει ο Παναγιώτης Τοκπασίδης, κάτι που είχε κάνει και πέρυσι (0-0 με την ΑΕΛ), με τους «πράσινους» να εμφανίζονται πεισμωμένοι, ώστε να επαναφέρουν την ομάδα της Εύβοιας στις νίκες και να τη φέρουν πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Ο Ηρακλής Ψαχνών περιμένει και σε αυτό το εντός έδρας ματς τη στήριξη των οπαδών, ενώ πλην του Λιόση που είναι τραυματίας άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν. Ο Μήτσης έμεινε εκτός 20άδας για να ξεκουραστεί. Στις επιλογές του Τοκπασίδη δεν υπάρχουν και οι Γκάβαλης, Μπαλαμπάνης, Αμέντολα, Ζαχαράκης.

Η αποστολή: Γ. Σικαλιάς, Τόλιος, Μπακομήτρος, Α. Σικαλιάς, Δήμου, Ρούτσης, Ρεπετσάς, Πλάτανος, Λαμπρόπουλος, Ζουλιώτης, Ντελέκος, Ογιαρμπίντε, Στεπάνοβιτς, Μπαράνκος, Πούλγκα, Γέσιτς, Σέγκος, Σεοταχούλ, Βανγκέλι, Χαϊκάλης.

Last modified onΤρίτη, 26 Μάρτιος 2013 16:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep