Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Σε κακή μέρα ο Καραντώνης»

Ο Ηλίας Φυντάνης έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του και εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία στο Παγκρήτιο.

Οι Μεγαρείς άντεξαν μέχρι το 83' στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και λίγο έλειψε να πάρουν έναν πολύτιμο πόντο στο Παγκρήτιο στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή στην κατηγορία. Ο τεχνικός, Ηλίας Φυντάνης, λοιπόν, μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν, καθώς αυτοί που κλήθηκαν να καλύψουν τα κενά των απόντων ανταποκρίθηκαν πλήρως και έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Ωστόσο, ο Φυντάνης εξέφρασε και παράπονα για τη διαιτησία σε δηλώσεις του στο flnews.gr: «Ο Εργοτέλης δεν έχει ανάγκη τη βοήθεια κανενός. Έχουμε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κυρίου Καραντώνη. Θέλω να ελπίζω ότι βρέθηκε σε κακή μέρα...».

Ο Βύζας Μεγάρων έχει στρέψει πλέον την προσοχή του στο κυριακάτικο (31/03) εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών και εννοείται ότι άλλο αποτέλεσμα από το τρίποντο δεν υπάρχει. Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι ότι το απουσιολόγιο θα είναι «λευκό». Συγκεκριμένα, οι Κρολ, Νικολόπουλος, Σιώκος, Θωμάς Βλάχος επιστρέφουν από τιμωρία, ενώ αποθεραπεύτηκαν οι Ζάρκος, Παναγιώτης Βλάχος και Παλαιολόγος.

Last modified onΠέμπτη, 28 Μάρτιος 2013 12:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep