Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν το χάρηκα...»

Ο Πάτρικ Αλεξάντροβιτς δεν χάρηκε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΛ.

Για μία ακόμα φορά η ΑΕΛ απώλεσε βαθμούς στο γήπεδό της. Έως τώρα οι χαμένοι πόντοι στο AEL FC Arena είναι 18 (7-6-2) και όπως τόνιζαν οι «βυσσινί»: «Τους μισούς να είχαμε πάρει, τώρα θα ήμασταν πρώτοι...». Αυτό που καλούνται να κάνουν τώρα είναι να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στο προσεχές ντέρμπι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και το ρεπό της 31ης αγωνιστικής τους δίνει αυτή την ευκαιρία. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, είναι σίγουρο ότι λόγω της απουσίας αγωνιστικών υποχρεώσεων θα υποχωρήσουν βαθμολογικά.

«Σίγουρα η κατάσταση μπορεί να αλλάξει, εμείς οι ποδοσφαιριστές θα κάνουμε τα πάντα, θα δουλέψουμε γι' αυτό», είπε σχετικά ο σκόρερ, Πάτρικ Αλεξάντροβιτς και σημείωσε: «Αν και ήταν το πρώτο μου και ωραίο γκολ με την ΑΕΛ δεν το χάρηκα όπως θα ήθελα, γιατί δεν μας έδωσε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε στενοχωρημένοι, αφού θέλαμε τη νίκη».

Πάντως, πέταξε και σπόντα για τον γεγονός ότι γίνεται αλλαγή: «Πιστεύω ότι ο μπορεί ο κόσμος να περιμένει περισσότερα από μένα. Αν παίζω θα δίνω τα πάντα, αυτό προσπαθώ να κάνω, αλλά κάποιες φορές όταν μπαίνεις στο γήπεδο ως αλλαγή δεν σου βγαίνουν κάποια πράγματα, αλλά εγώ θα δίνω τα πάντα».

Ο αμυντικός, Κώστας Παγώνης δήλωσε: «Το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Έχουμε πετάξει τόσους βαθμούς στην έδρα μας. Για ένα ακόμη κρίσιμο ματς δεν πήραμε το τρίποντο, αλλά για την εμφάνισή μας θα διαφωνήσω μαζί σας, γιατί στα κρίσιμα σημεία αν είχαμε καταφέρει να ανοίξουμε το σκορ, το αποτέλεσμα θα ήταν τελείως διαφορετικό. Είχαμε δοκάρι, διπλή ευκαιρία και αμέσως δεχτήκαμε το γκολ. Οι λεπτομέρειες είναι πάντα εναντίον μας, τι να πω.

Όσοι παίζουμε στην ομάδα είμαστε πολύ εγωιστές. Έχουμε το ρεπό, θα ξεκουραστούμε, θα δούμε τα λάθη μας και θα μπούμε για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος».

Last modified onΠέμπτη, 28 Μάρτιος 2013 13:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep