Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τώρα νίκη στη Δράμα»

Ο Νέστορας Στεφανίδης έδωσε το σύνθημα για τη δεύτερη διαδοχική νίκη του Ηρακλή.

Ο επιθετικός του «Γηραιού» σκόραρε την Τετάρτη (27/03) στην Κατερίνη και βοήθησε τους Θεσσαλονικείς στο τρίποντο σε βάρος του Πιερικού, αποτέλεσμα που κάλυψε το χαμένο έδαφος των εντός έδρας απωλειών. Ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά το ματς έδωσε το σύνθημα για νίκη την Κυριακή (31/03) στη Δράμα και τόνισε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα. Καταφέραμε να κερδίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε ένα πολύ δύσκολο και κακό αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, δεν επαναπαυόμαστε, ούτε στεκόμαστε σε αυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα. 

Ακολουθεί ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε μια εξίσου δυνατή ομάδα, όπως είναι η Δόξα Δράμας, η οποία το τελευταίο διάστημα είναι πολύ ανεβασμένη και οφείλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτή την αναμέτρηση από την οποία θα ζητήσουμε το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο». Όσο για τους χαμένους βαθμούς στο Καυτανζόγλειο, είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε άτυχοι, αλλά σίγουρα θα πρέπει να λύσουμε άμεσα αυτό το ζήτημα. 

Κοιτάμε το παιχνίδι με την Δράμα και αμέσως μετά, οπότε και επιστρέφουμε στο Καυτανζόγλειο, θα πρέπει να επιτέλους να δώσουμε μια χαρά στον κόσμο μας κερδίζοντας τον αγώνα που ακολουθεί».

Ο τεχνικός, Γιάννης Χατζηνικολάου έχει παρακολουθήσει τους «Μαυραετούς», τους γνωρίζει και από την Πέμπτη (28/03) ξεκίνησε να καταστρώνει το πλάνο του. Ο Σταύρος Βαγγελόπουλος επιστρέφει από τιμωρία, ο Γιώργος Παληγεώργος αποθεραπεύτηκε, όμως ερωτήματα αποτελούν οι Τούνι, Βουτσιάς, Ντατίδης, Σουλίδης και Γεωργίου.

Last modified onΠέμπτη, 28 Μάρτιος 2013 13:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep