«Το σκορ ήταν θέμα απειρίας»

  • Written by Μυτιλήνη: Θάνος Κουφέλλης
  • Published in Πιερικός
  • 0 comments

Ο Γιώργος Συμεωνίδης μίλησε για νεανικό ρόστερ και απειρία των ποδοσφαιριστών του Πιερικού.

Ο βοηθός του Γιώργου Φοιρού είπε: «Με αυτό το ματς κόντρα στην Καλλονή έκλεισε ένας πολύ δύσκολος κύκλος παιχνιδιών που είχαμε να δώσουμε. Σήμερα θέλαμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και τα παιδιά το πάλεψαν. Το τελικό σκορ δεν δείχνει την προσπάθεια που κάναμε. Έχουμε ένα νεανικό ρόστερ και θέλουμε να δίνουμε ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά, η ήττα μας ήταν και θέμα απειρίας των ποδοσφαιριστών μας. Στόχος της ομάδας είναι να αναδειχθούν τα νέα παιδιά και να πάρουν ευκαιρίες.

Ελπίζουμε στα εναπομείναντα παιχνίδια να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε ώστε να παραμείνει η ομάδα στη κατηγορία. Πρέπει να προσέξουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Παρασκευάς Ανδριόπουλος: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεχθήκαμε πολύ γρήγορα γκολ και μας επηρέασε σημαντικά, μετά προσπαθήσαμε, μειώσαμε και το πιστέψαμε αλλά στη συνέχεια δεν μας βγήκε. Φέτος είναι μια πολλή δύσκολη χρονιά για τον Πιερικό. Μακάρι να περάσει. Η Καλλονή μπορεί να πετύχει το στόχο της στο τέλος της σεζόν»

Last modified onΔευτέρα, 01 Απρίλιος 2013 12:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep