Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πολλά τα ερωτήματα στην ΑΕΛ

Ο Τίμος Καβακάς στο τέλος της εβδομάδας θα γνωρίζει σε ποιους θα υπολογίζει ενόψει Εργοτέλη.

Το ρεπό της 31ης αγωνιστικής βοήθησε τη θεσσαλική ομάδα να γεμίσει μπαταρίες, αλλά και τον Τίμο Καβακά να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων που πήρε στα χέρια του. Ο ίδιος βρέθηκε την Κυριακή (31/03) στην Άμφισσα και «κατασκόπευσε» τον προσεχή αντίπαλο, Εργοτέλη και τη Δευτέρα (01/04) ξεκίνησε την προετοιμασία για το ματς της Κυριακής (07/04) στο Παγκρήτιο.
Ωστόσο, τα ερωτήματα είναι πολλά για τον τεχνικό των «βυσσινί», όπως προκύπτει και από το ιατρικό δελτίο που εξέδωσε η ΠΑΕ και το οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων:

Ο Ντάνιελ Πόνσε συμμετείχε σε ένα μικρό κομμάτι της προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας. Το ατομικό του πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με τη μπάλα και μια σειρά από αγωνιστικά τεστ σε υψηλούς ρυθμούς για να ελεγχθεί η πορεία αποκατάστασης του τραυματισμού του. Εντός της εβδομάδας θα ενσωματωθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Η συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής θα κριθεί από τον βαθμό ετοιμότητάς του.

Ο Μανώλης Λιαπάκης αναμένεται από αύριο Τρίτη να ανεβάσει ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασής του. Με δεδομένο ότι η σημερινή είναι μόλις η 8η ημέρα από τον τραυματισμό του, η πορεία της αποκατάστασης προχωρά ταχύτερα από το αναμενόμενο και δεν αποκλείεται η επιστροφή του να γίνει σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 3 εβδομάδων (που ήταν η αρχική εκτίμηση).

Ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο ξεκίνησε ο Δημήτρης Χασομέρης. Η ενσωμάτωσή του με την ομάδα εκτιμάται ότι θα γίνει εντός της επόμενης εβδομάδας. Το ίδιο ισχύει και για τον Εμάνουελ Φρανκού, ο οποίος ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς.

Μόνος του γυμνάστηκε και ο Πάτρικ Αλεξάντροβιτς, ο οποίος έχει τράβηγμα στη γάμπα. Σε δυο-τρεις ημέρες αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Προληπτικά, πρόγραμμα συντήρησης για λόγους αποφόρτισης ακολουθούν οι Αποστόλης Σκόνδρας και Μπράνκο Ζεκίνια, εξαιτίας μικροενοχλήσεων».

Παράλληλα η ΠΑΕ ευχαρίστησε το γυμναστήριο ARENA και τον Υπεύθυνο, κο Μιχάλη Ανδρουλάκη, για την παραχώρηση του χώρου όπου πραγματοποιήθηκαν οι εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών, όπως επίσης και για την παροχή κάθε βοήθειας και διευκόλυνσης.

Last modified onΔευτέρα, 01 Απρίλιος 2013 16:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep