Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λίγες πιθανότητες για Ζεκίνια

Ο Μπράνκο Ζεκίνια έχει χάσει προπονήσεις στην ΑΕΛ και είναι αβέβαιη η συμμετοχή του απέναντι στον Εργοτέλη.

Ευχάριστα, αλλά και δυσάρεστα νέα επεφύλασσε για τον Τίμο Καβακά η προπόνηση της Τετάρτης (03/04). Συγκεκριμένα, ο Ζεκίνια δεν κατάφερε για μία ακόμα ημέρα να προπονηθεί λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα και έτσι είναι βέβαιο ότι ο τεχνικός της ΑΕΛ δεν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του, τουλάχιστον για το αρχικό σχήμα απέναντι στον Εργοτέλη την Κυριακή (07/04).

Αντίθετα, στη διάθεση του Καβακά τέθηκε ο Πόνσε, ο οποίος έβγαλε το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις, όπως και οι Σκόνδρας, Αλεξάντροβιτς. Σε κανονικό ρυθμό προπονείται ο Ραπτάκης, όμως το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί. Εκτός πλάνων ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης στο Παγκρήτιο θα βρίσκονται οι Φρανκού, Χασομέρης.

Η διοίκηση της ΑΕΛ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιάννη Σφόρτσα. Αναλυτικά ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον χαμό του Ιωάννη Σφόρτσα - μέλους της διοίκησης της ΑΕΛ στα μέσα των δεκαετιών του ’70 και του ’80 – ο οποίος διετέλεσε και πρώτος πρόεδρος στην ιστορία της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ , με την μετατροπή του σωματείου σε ΠΑΕ τον Ιούνιο του 1979. Σύσσωμη η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 απευθύνει στους οικείους του εκλιπόντος τα θερμά της συλλυπητήρια».

 

Last modified onΤετάρτη, 03 Απρίλιος 2013 14:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep