Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Έτσι και με Απόλλωνα»

Ο Πέτρος Δημητρίου μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση στα Ψαχνά.

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε ο Φωκικός και μετά τη νίκη σε βάρος του Εργοτέλη απέσπασε ισοπαλία (1-1) στην έδρα του Ηρακλή Ψαχνών. Παρά την κούραση που υπάρχει, πάντως, στην ομάδα της Άμφισσας είναι αποφασισμένοι να διευρύνουν το αήττητο σερί την Τετάρτη (10/04) απέναντι στον Απόλλωνα.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις μετά τη νίκη σε βάρος του Εργοτέλη», δήλωσε στο flnews.gr ο Δημητρίου και σημείωσε: «Μπορούσαμε να κάνουμε και το 0-2, αλλά μετά τη χαμένη ευκαιρία του Γκόμεζ δεχτήκαμε το γκολ. Τώρα μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα». Σχετικά με τα όσα ισχυρίζονται στα Ψαχνά για χειρονομίες του μετά το τέλος του ματς, απάντησε: «Τίποτα δεν έγινε. Απλά πανηγύρισα με τους συνεργάτες μου. Δεν πήγα στη συνέντευξη Τύπου για να μην δημιουργήσω ένταση. Έβρεχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχα γίνει μούσκεμα και έπρεπε να αλλάξω».

Στον αγώνα με τον Απόλλωνα αναμένεται να επιστρέψει ο Ταμπάκης, ενώ οι Καραπέτσας, Χαλούλος συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ωστόσο, θα αγωνιστούν την Τετάρτη (10/04).

Πηγή φωτό: www.dinataathlitika.gr

Last modified onΔευτέρα, 08 Απρίλιος 2013 17:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep