Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Υπερβολικό άγχος»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Γιάννης Χατζηνικολάου μίλησε για έλλειψη πάθους, πίστης και τύχης.

Μετά το 0-0 με την Καβάλα ο τεχνικός του «Γηραιού» ανέφερε: «Σε ένα παιχνίδι όσο και να έχεις την κατοχή αν σου λείπει το πάθος, η τύχη και η πίστη για την νίκη, όσες ευκαιρίες και αν έχεις δύσκολα θα τις κάνεις γκολ. Ειδικά στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Χάσαμε μία ευκαιρία μεγάλη σήμερα να βρεθούμε ακόμα πιο κοντά στο γκρουπ της ανόδου.

Η ομάδα είχε παραπάνω άγχος από αυτό που θα έπρεπε να έχει. Η έδρα δεν ήταν δύσκολη. Το γήπεδο ήταν καλό και ο κόσμος της γηπεδούχου ομάδας, ελάχιστος. Εμείς είχαμε πρωτοβουλία στις κινήσεις. Παίζαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Αλλά το γεγονός της ήττας της Καλλονής μας επηρέασε. Εάν βοηθήσουν όλοι που δρουν γύρω από την ομάδα και έχουμε περισσότερη βοήθεια από τον κόσμο στην έδρα μας τότε μπορούμε να αφήσουμε πίσω μας την κακή ψυχολογία και να κάνουμε την αντεπίθεσή μας.

Ολοι να δώσουμε θετική αύρα στην ομάδα. Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά από την Αυτόνομη Θύρα 10 που είναι μαζί μας παντού. Σε κάθε έδρα. Αλλά τους θέλουμε όλους κοντά μας. Μερικούς παίκτες τους φρενάρει πολύ το γεγονός ότι τους ζητάμε περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Αλλους όχι και τόσο. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα».

Ο Χρίστιαν Κιρόφσκι ανέφερε: «Μετά την εντός έδρας ήττα από την Καλλονή ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τους τρεις πόντους και τίποτα άλλο. Δεν το πετύχαμε όμως. Η Καβάλα έπαιξε πολύ καλά τακτικά στην άμυνα. Εμείς δεν ήμασταν καλοί ούτε σήμερα. Δεν κάναμε ευκαιρίες για γκολ. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Εχουμε ακόμα εννιά παιχνίδια. Εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Ας ελπίσουμε να κάνουμε το κλικ που μας λείπει για να ξεκινήσουμε την τελική μας αντεπίθεση».

Για το ότι ο Ηρακλής δεν πετυχαίνει γκολ για δεύτερο παιχνίδι: «Δεν σκοράρουμε εμείς οι επιθετικοί. Θα πρέπει να κοιτάξουμε και ομαδικά και ατομικά να βρούμε τους τρόπους να φτάσουμε στο γκολ και να πάρουμε νίκες».

Πηγή: www.bluearena.gr

Last modified onΤετάρτη, 10 Απρίλιος 2013 18:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep